Acceptă provocarea WORLD CLASS și poți câștiga un abonament pe viață!

World Class România a lansat o provocare pentru toți cei care vor să aibă un stil de viață sănătos. Dacă ești deja sau devii membru World Class, pe 24 octombrie ai ocazia să-ți dovedești performanțele sportive și să fii premiat pentru asta, în cadrul competiției “THE CHALLENGE”.

Cine poate participa?
Faci sport de când te știi? Ai devenit de curând pasionat de mișcare și ai adoptat un stil de viață sănătos? Ai vrea să mergi la sală și crezi că o astfel de competiție te-ar motiva? În caz că ai răspuns cu „DA“ la oricare dintre întrebările de mai sus, te califici.

Cum te înscrii?
Dacă tocmai ți-ai făcut un abonament ori ți l-ai reînnoit pe cel vechi, profită de cele patru ședințe gratuite cu un antrenor personal, începe pregătirea și intră în competiție. În caz că ești deja client World Class, poți intra în competiție dacă ai un clip card de antrenament personal activ.
Ai de ales între The Platinum Challenge, unde premiul este un abonament World Class Platinum pe viață, The Gold Challenge, care îți poate aduce un abonament World Class Gold pe cinci ani, The Silver Challenge, cu premiu un abonament World Class Silver pe trei ani și The Bronze Challenge, în urma căreia poți câștiga un abonament World Class Bronze valabil un an de zile.

Care este provocarea?
Probele fizice îți vor testa viteza, agilitatea, forța și rezistența. Săritura în lungime, flotări, abdomene, mersul crocodilului și săriturile pe plyobox sunt numai câteva din probele la care trebuie să excelezi pentru a câștiga un abonament. În cadrul competiției probele vor fi adaptate pentru femei și pentru bărbați, fiecare având șansa să câștige la categoria lui. Intră pe http://thechallenge.worldclass.ro/, alege provocarea care ți se potrivește și înscrie-te. Apoi programează-ți prima ședință de personal training, ca să începi antrenamentul pentru THE CHALLENGE!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod