Mariah Carey a slabit 7 kilograme

Vedeta se pregateste pentru lansarea unui nou album si a reusit sa scape de 7 kilograme pentru acest eveniment.
"Urmeaza o dieta sanatoasa si s-a antrenat foarte mult pentru a fi in forma la aceasta lansare," declara un apropiat al cantaretei.

Mariah se pricepe sa piarda kilograme in timp scurt si asta ne-a demonstrat de-a lungul anilor. Acelasi lucru a facut si in 2006 pentru lansarea albumului "Adventures of Mimi".

Acum insa actrita este hotarata sa se mentina la aceasta greutate. "Mariah este foarte incantata de noul ei corp si isi doreste foarte mult sa ramana la aceasta greutate. Incearca sa pastreze un stil de viata sanatos si sa nu mai apeleze la diete si sport doar atunci cand are nevoie, pentru a arata bine in turnee."

Mariah urmeaza o dieta bazata pe legume si proteine slabe si invata sa isi mentina silueta. "Mariah stie acum ca nu este niciun dezastru daca se abate de la regulile dietei. Doar ca trebuie sa lucreze mai mult la urmatorul antrenament."

Orele de antrenament sub indrumarea Patriciei Gray fac parte din programul zilnic al vedetei. "Inoata si executa foarte multe abdomene. Niciodata nu si-a dorit sa fie foarte slaba. Acum a ajuns la greutatea pe care o considera perfecta pentru ea si isi doreste sa o pastreze."
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • flory pe 11 Sep 2010, 01:28
    vreau sa slabesc

    va rog mult sa ami spuneti si mie cum sa slabesc am 35 ani 153 si cantaresc 75 kl

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod