Katherine Heigl si Dieta "5-Factor"

Starul din "Grey's Anatomy", Katherine Heighl, a apelat la antrenorul Harley Pasternak pentru a obtine corpul "ideal" pentru nunta care va avea loc in decembrie.
Pana nu demult, actrita nu era una dintre fanele dietelor si a alimentatiei sanatoase. "Detest sa urmez diete. Nu-mi place sa ma abtin de la mancarurile preferate," se plangea, cu putin timp in urma, vedeta.

Dar nici la capitolul "Sport" actrita nu statea foarte bine. "Antrenamentele fac parte dintre cele mai plictisitoare activitati. Imi este foarte greu sa ma motivez pentru activitati care solicita multa energie."

Dintr-o data, insa, actrita a gasit motivatia de care avea atat de multa nevoie. O scena putin mai "fierbinte" din filmul "Knocked Up", in care actrita apare aproape goala, au determinat-o sa apeleze la serviciile celebrului antrenor Harley Pasternak, cel care a creat dieta "5 - Factor".

"Cand am inceput antrenamentele, Katherine avea un corp frumos, dar acum este un exemplu sanatos, demn de urmat," povesteste antrenorul care a ajutat-o pe Jessica Simpson sa obtina un corp extraordinar.

La inceput, actrita a apelat la mancarea de la dieta "5-Factor", care ii era livrata acasa. "Katherine a invatat foarte repede pe ce se bazeaza aceasta dieta. Acum, a adaptat-o stilului ei de viata si nu-si face probleme in legatura cu numarul de calorii pe care le consuma," povesteste Harley.

Conceptul pe care se bazeaza aceasta dieta este unul simplu: Numarul magic este 5. Zilnic, actrita are parte de 5 mese formate din alimente din 5 categorii diferite, iar o zi pe saptamana poate consuma tot ce isi doreste si in cantitatile dorite. "Este diferita de celelalte diete. Este genul de dieta pe care o poti urma intrega viata," declara Pasternak.

Acest regim alimentar se pare ca ii confera actritei si energia necesara pentru a se antrena. Katherine se antreneaza in timpul pauzei de pranz. Antrenamentul dureaza 25 - 50 de minute, incepe si se termina cu exercitii cardio.

Vedeta se simte minunat si, mai important, este faptul ca se simte minunat. "Inainte sufeream de dureri de spate. Corpul meu s-a schimbat foarte mult si acum face fata mult mai bine activitatilor zilnice. Dimineata, cand ma privesc in oglinda, nu-mi vine sa cred ca am un corp atat de frumos."
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod