Justin Timberlake nu se abtine de la mancare

Canta si se misca foarte bine pe scena. Starurile din muzica au fost intotdeauna admirate pentru forma fizica. Cum reusesc? Prin diete si sport.

Alanis Morissette practica yoga


Talentata cantareata reuseste sa se pastreze in forma urmand o dieta echilibrata, fara multa carne. A fost vegetariana, dar a renuntat. Mancarea favorita este spanacul inabusit. Yoga este metoda preferata de vedeta pentru a se mentine in forma.


Nelly Furtado - fara carbohidrati dupa ora 16:00

Cantareata face parte dintre vedetele care au reusit sa-si recapete silueta dupa sarcina si acum este intr-o forma extraordinara. Dieta este una saraca in carbohidrati, grasimi.
Consuma multe fructe, legume si incearca sa se fereasca de carbohidrati dupa ora 16:00. Nelly adora sa danseze si sa faca plimbari.


Justin Timberlake are metabolism rapid

Este talentat, frumos si multe adolescente viseaza la el. Cum reuseste sa fie in forma? Justin spune ca are un metabolism rapid si poate manca orice pofteste. Insa, vedeta nu uita nici de sport. Adora sa faca sport, sa danseze si sa se antreneze cu greutati.


Mary J. Blige - dieta saraca in carbohidrati


Mary a reusit sa obtina un corp tonifiat prin multa munca.
Urmeaza o dieta saraca in carbohidrati si incearca sa consume cat mai multa apa. Cantareata isi lucreaza de 3 ori pe saptamana, folosind greutati, bratele si picioarele. In restul zilelor, Mary face exercitii cardio sau alearga 6 km pe zi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod