Frumusete la Hollywood

Te surprinzi uneori intrebandu-te cum reusesc actritele si modelele sa arate atat de bine in fata camerelor? Desigur, stim cu totii ca in spatele unui look de vedeta se afla intotdeauna un expert care are grija ca totul sa arate perfect.
Dar ce se intampla cand acestea ajung acasa? Cum reusesc sa arate proaspete dimineata, dupa o noapte in care au avut filmari sau sedinte foto? Care sunt micile secrete care le ajuta? Ce fac dupa o intreaga zi de munca sau dupa o noapte de distractie? Iata aici cateva dintre secretele unora dintre cele mai frumoase celebritati de la Hollywood.

1. Jennifer Love Hewitt isi trateaza cosurile cu pasta de dinti pe care o aplica seara.

2. Daisy Fuentes are un truc care o ajuta sa slabeasca rapid: bea un litru de ceai de romanita si unul de apa zilnic.
"Aceasta combinatie grabeste arderea grasimilor," sustine Daisy.

3. Actrita Michelle Yeoh care a jucat in "Memoriile unei gheise" isi clateste fata cu suc de lamaie si apa.

4. Diana Ross se mentine in forma facand singura toate treburile din casa. "Sa fac curatenie ma ajuta sa scap de stres si sa-mi mentin silueta."

5. Jennifer Lopez si Penelope Cruz au declarat ca somnul reprezinta unul dintre cele mai bune secrete de frumusete.

6. Teri Hatcher, actrita din "Neveste disperate" declara ca secretul ei este aplicarea a cat mai putin machiaj, astfel aratand mai proaspata.
Un alt secret ar fi strugurii. Amesteca putin vin rosu cu apa rece, apoi aplica pe fata si vei obtine o piele catifelata.

7. Cindy Crawford isi pastreaza frumoasa pielea hidratata cu ajutorul unui amestec de lapte si apa, improspatandu-si pielea pe tot parcursul zilei.

8. Cunoscuta ca fiind o fana a dietei Atkins, frumoasa Catherine Zeta-Jones declara ca aceasta dieta o ajuta sa-si pastreze corpul si frumusetea. De asemenea apa si somnul sunt esentiale pentru o viata sanatoasa.

9. Modelul Kersti Bowser este posesoarea unei ten greu de ignorat.
Ce o ajuta sa se pastreze frumoasa? "Consum multe legume, fructe si apa. Apa este buna pentru ten, ma ajuta sa elimin impuritatile." 

10. Reese Witherspoon se mentine fiind vegetariana, in timp ce Salma Hayek declara ca secretul ei este unul destul de simplu: face baie zilnic.

11. Pamela Anderson isi pastreaza ochii frumosi cu ajutorul cartofilor. Poti urma exemplul acesteia aplicand o felie de cartof pe fiecare ochi, iar apoi te intinzi pe pat cateva minute.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod