Fitness cu Anda Adam

Te intrebi cum a reusit Anda Adam sa slabeasca si sa aibe o forma fizicade invidiat? Nu te gandi la chirurgia plastica si nici la gimnasticapasiva! Raspunsul il gasesti in zeci de ore petrecute in sala de fitnesssi in respectarea unei diete stricte. Vrei sa te apuci de sport dar nuai gasit inca un antrenor? Anda iti recomanda azi exercitiile pentrupectorali, biceps si triceps.

O parte din secretul frumusetii Andei se afla in modernul club de wellness IDM(Splaiul Independentei, 319 B), acolo unde antrenorul ii pregateste de fiecaredata un antrenament complex, cu exercitii combinate. Acestea se repetain 3-4 serii, iar Anda atrage atentia ca prima serie, cea de incalzire,sa porneasca de la greutati mai mici. Atentie si la alimentatie: vedetanu uita sa ia zilnic L Carnitine (aminoacizi), 2 gr/zi si, in general,mananca foarte putin: legume, fructe, carne de pui fiarta sau la gratar,iaurturi dietetice si niciodata sosuri.

Pectorali

Exercitiul debuteaza cu o serie de incalzire la aparat. 15 repetari, cu greutati usoare, urmate de inca trei serii a cate 10 repetari, cu greutatile marite progresiv.

Impins, din culcat, cu ganterele. Anda nu lucreaza prea mult muschii pectorali. De obicei, antrenorul sau o motiveaza pentru 4 serii a cate 10-12 repetari.

Biceps

Biceps izolat la banca Larry Scott. 4 seturi a cate 10-12 repetari par a fi floare la ureche pentru cantareata.

Biceps cu gantere. 3x12 repetari. Greutatile sunt destul de mari dar bratele Andei rezista cu usurinta si acestui exercitiu.

Triceps

Triceps la scripete. 4x10 repetari. Anda ridica greutati mici in prima serie dar, dupa cateva repetari, exercitiul ia in greutate.

Triceps cu gantere, alternativ. 4x10 repetari. Bratul stang, apoi cel drept, miscari pe care cantareata le executa cu zambetul pe buze.

Abdomen

Abdomen superior. 3x20-30. Nu e prea usor dar exercitiul da rezultate, daca privim talia ferma a Andei.

Abdomen inferior. 3x20-30. Chiar si in zilele in care lucreaza doar la stepper sau bicicleta, cantareata nu uita sa lucreze muschii abdomenului.

Muschii oblici. 3x20-30. Atat pentru azi. Ramaneti in forma pana la antrenamentul in care vom "lucra", impreuna cu Anda Adam, muschii spatelui si umerii.


Partea a II-a: Spate si umeri
Partea a III-a: Exercitii pentru picioare
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ade pe 20 Mar 2009, 22:48
    slabirea

    vreau sa slabesc

    0
    0

  • simonika pe 24 Aug 2008, 15:31
    trista..:(

    nu stiu cum sa fac sa mananc mai putin pe perioada zilei..mananc destul de mult pana la ora 5....dar dupa 6 nu mai mananc nimik pana a doua zy..ce sa fac sa nu mai mananc atata???:(((...

    0
    0

  • linush pe 22 Aug 2008, 14:33
    va plangeti cu 48 de kg?????

    cat si-ar mai dori si alte fete sa aiba cat ai u... depeinde fff mult si de structura fiecaruia. nu e la fel la orice persoana.

    0
    0

  • Rarys_sa pe 17 Aug 2008, 23:38
    O doamne...

    Ce e asa de rau ca are 48 de kg? Si eu am tot 48 de kg si 1.65!

    0
    0

  • Dracula pe 1 Aug 2008, 13:33
    Laura draga

    tu esti kiki ? cum adica, de unde sa mai dai jos? 48 kg inseamna ca esti schelet ambulant... normal sa ai undeva o pernuta de grasime, altfel ai fi murit de mult....

    0
    0

  • Laura pe 14 Apr 2008, 17:11
    ...

    am 1.60 si 48kg si as vrea sa stiu cum sa fac sa dau burtica jos?macar vreo 2-3 cm

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod