Doctorul a sfatuit-o pe Gloria Estefan sa practice pilates

Vedetele cunosc ce inseamna stil de viata sanatos, desi nu toate ii urmeaza regulile. Afla ce mananca si cat se antreneaza trei dintre vedetele tale preferate.
Gloria Estefan: "Doctorul mi-a recomandat sa fac pilates"

Gloria reuseste sa-si pastreze silueta mancand sanatos si in cantitati mici. "Consum alimente sanatoase si nu obisnuiesc sa urmez diete. Daca mananc mai mult, inseamna ca sarbatoresc ceva sau pur si simplu asta am avut chef sa fac si in urmatoarea saptamana voi munci mai mult. Programul meu saptmanal cuprinde si yoga iyengar, de doua ori pe saptamana. Ma ajuta sa-mi gasesc echilibrul si linistea."

Pilates o ajuta sa se mentina in forma.
"Doctorul m-a sfatuit sa practic pilates. Iar modul in care i-a schimbat corpul asistentei mele, m-a hotarat sa  incep si eu un program. Am inceput sa practic pilates in urma cu un an. Silueta mea s-a schimbat in bine. Am devenit mai zvelta si m-a ajutat sa imi pastrez o pozitie corecta a corpului, un spate mult mai drept. Am inceput sa am probleme cu spatele in urma unui accident care a avut loc in urma cu 17 ani."

 
Kirsten Dunst nu merge la sala

Desi nu obisnuieste sa urmeze diete sau sa mearga zilnic la sala, frumoasa actrita reuseste sa isi pastreze silueta.
Cum? Nu face excese alimentare, practica pilates si ii plac activitatile in aer liber.

"Obisnuiesc sa mananc sanatos, dar nu sunt o fanatica a dietelor sanatoase. Mananc tot ce poftesc, dar nu exagerez si ma gandesc bine inainte de a consuma ceva. Exista multe prostii in alimentele de azi."


Evangeline Lily: O ora de antrenament zilnic

Evangeline este considerata de barbatii din intreaga lume drept una dintre cele mai frumoase femei. Cum reuseste sa isi pastreze o silueta atragatoare? Urmand o dieta alimentara sanatoasa si echilibrata si un program de antrenament.


Se antreneaza o ora pe zi, iar dintre activitatile preferate ale vedetei fac parte golful, surful, joggingul, patinajul si alpinismul. Nu uita nici de exercitiile cardio sau de cele cu greutati. Vedeta considera ca cele 8 ore de somn din fiecare noapte o ajuta sa se pastreze frumoasa.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod