Dietele Hollywood-ului

"Cum reusesc?" Aceasta este intrebarea de pe buzele tuturor, atunci cand privesc imagini cu vedete. Problema nu este cum reusesc sa interpreteze un rol dificil, sau sa castige Oscaruri, ci cum reusesc sa slabeasca de fiecare data, si sa arate atat de bine.
Helen Hunt, Calista Flockhart, Jennifer Aniston, Winona Ryder, chiar si fosta "durdulie" Christina Ricci, toate aceste vedete au adoptat un nou look, in voga la Hollywood, silueta "transparenta". Pe scena sau pe micile si marile ecrane, vedetele spun: "La revedere!" look-ului "opac", si "Bine ai venit!" unui look "transparent".

Dar oare cum reusesc? Nu este usor, se pare. Dar pentru femeile hotarate sa arate stralucitor o noua gama de diete si tratamente le ajuta in atingerea scopului.

Multe dintre vedete nu mai folosesc diete bogate in proteine, ca The Zone sau Atkins.
"Sa consumi multe proteine este un lucru excelent, daca vrei sa arati ca Linda Hamilton in Terminator 2, sau ca Madonna in anii '90.
Dar pentru noul mileniu, ar trebui sa eviti mancarurile care iti dezvolta exagerat masa musculara"
, sfatuieste redactorul de moda de la Vogue, Margo Starve. Mesajul? Muschii sunt buni pentru barbati precum Brad Pitt in "Fight Club", dar nu si pentru reprezentantele sexului frumos.


Dieta "Elimins"

Aceasta dieta a devenit atat de populara printre vedetele de film, incat a fost supranumita "Hollywood Diet". Creata de un fost optician Dr. Kelly Shannen, dieta "Elimins" este o dieta saraca in proteine, calciu, amidon (fara telina!) si zahar.



Dieta Calistei Flockhart

O alta dieta interesanta este dieta "No - Cal", dieta saraca in calciu. "No - Cal" este perfecta pentru femeile care deja au o infatisare "doar piele si os".

Calista Flockhart, care este celebra pentru aspectul ei fizic fragil, este o mare sustinatoare a acestei diete.
Desigur, aceste regimuri celebre nu sunt lipsite de critici. Oprah Winfrey a incercat amandoua dietele, reusind sa slabeasca dar fara a mentine aceasta greutate.
Atunci Oprah a declarat ca toate dietele sunt "nesanatoase si abuzive din punct de vedere mental".

Actrita Helen Hunt, declara: "Sa fii persoana publica tine de control: asupra modului in care arati, vorbesti si asupra imaginii pe care o reprezinti pentru oameni. Daca demonstrez ca pot sa controlez modul in care arat, ce spune acest lucru despre mine ca actrita? Iar daca oamenii ma gasec frumoasa si doresc sa ma imite, cine sunt eu sa-i judec?"
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod