Dieta "Covorului Rosu" - Saptamana 2 - Continuare

Urmareste saptamana a 2-a din Dieta "Covorului Rosu".
Ziua 4

Micul dejun: Intr-un blender, amesteca o banana de marime mijlocie, o cana de iaurt degresat, una de lapte degresat si cateva picaturi de esenta de vanilie sau scortisoara.

Gustare: Baton de cereale.

Pranz: Sandvish cu pui, curcan sau chiar somon afumat si o portie de fructe.

Cina: Fierbe 3 cartofi si apoi taie-i in felii groase de 1 cm. Intr-o tigaie prajeste o jumatate de ceapa tocata, iar apoi adauga feliile de cartofi. Intr-un castron bate 2 oua cu 1 lingura de apa, apoi adauga in tigaie. Se serveste cu rosii feliate, curcan si ceapa verde.


Ziua 5

Micul dejun: Un mar taiat, o banana si 4 caise confiate, le amesteci intr-un blender impreuna cu o cana de iaurt degresat.

Pranz: Courteney Cox adora pastele. Incearca si tu aceasta reteta la pranz: Fierbe 40g de paste, urmand instructiunile de pe pachet, evitand sa adaugi ulei sau sare. Dupa ce se fierb, se scurge apa si se lasa la racit. Amesteca 2 linguri de fasole uscata, 1 lingura de pesto, cateva bucati de rosii si putina salata.

Gustare: O cana cu supa.

Cina: Masa la restaurant. Citeste regulile.


Ziua 6

Micul dejun: Biscuiti cu gem si suc de portocale.

Pranz: Desi Christina Aquilera evita burgerii, tu poti incerca burgerii vegetali, sau alte alegeri sanatoase de la fast - food si bauturi dietetice sau apa.

Gustare: O portie de fructe.

Cina: Jumatate de pizza (citeste eticheta si fa cea mai sanatoasa alegere) si multa salata.


Ziua 7

Micul dejun: 2 felii de paine din cereale prajita cu 2 linguri de branza de casa, o lingura gem si un pahar cu suc de portocale.

Pranz: Intinde pe o tortilla din faina o lingura de sos de tomate, un fille de pui, 2 linguri de branza degresata si multa salata.

Gustare: O banana.

Cina: Orice mancare care sa contina mai putin de 400 de calorii si salata.


Citeste toata "Dieta Covorului Rosu"
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod