De ce practica celebritatile yoga?

Yoga face parte dintre cele mai populare forme de exercitii din prezent si apar tot mai multe studii care demonstreaza beneficiile aceste practici. Din acest motiv foarte multe vedete apeleaza la yoga.
Desi nu tot din ceea ce fac vedetele Hollywood-ului nu este tocmai demn de urmat, in mod sigur, facand reclama acestei practici au facut un lucru bun.


Cine practica yoga la Hollywood?

Vrei sa stii care vedete profita de beneficiile acestei practici? Iata cateva dintre celebritatile care se pastreaza in forma prin yoga: Jennifer Lopez, Madonna, Naomi Watts, Mariel Hemingway, Thalia, Paulina Rubio, Ricky Martin, Meg Ryan, Sting si sotia sa Trudie, Jennifer Aniston, Jerry Seinfeld, Shirley MacLaine, Raquel Welch, Nick Cage, Candice Bergen, Gwyneth Paltrow. Iar lista nu se opreste aici.


De ce practica vedetele yoga?

Iata cateva motive:

1. Yoga tonifica si da forta corpului.

2. Yoga te relaxeaza. Poti spune ca multe exercitii fizice au acest efect dar, dupa o sedinta de yoga, relaxarea este mai profunda si dureaza mult mai mult. Vedetele au nevoie de relaxare pentru a-si mentine frumusetea.

3. Yoga ajuta la mentinerea tineretii. Te ajuta sa iti pastrezi flexibilitatea si, pentru ca iti relaxeaza mintea, vei avea parte si de pace interioara, un alt ingredient pentru frumusetea eterna.

4. Yoga te pastreaza sanatos. Exista multe studii care demonstreaza ca yoga ajuta la ameliorarea simptomelor unor boli.

5. Daca practici yoga in mod regulat vei obtine ceea ce Christy Turlington numeste "posterior yoga".
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mAdUtZa pe 7 Dec 2007, 23:53
    THALIA

    Thalia este vedeta mea preferata.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod