Cum profita vedetele de mare

In vacanta, la mare, vedetele, ca multi dintre noi de altfel, adora sa leneveasca intinse pe sezlong la soare, citind sau ascultand muzica. Dar, pentru a-si pastra corpul superb...
In vacanta, la mare, vedetele, ca multi dintre noi de altfel, adora sa leneveasca intinse pe sezlong la soare, citind sau ascultand muzica. Dar, pentru a-si pastra corpul superb si in timpul escapadelor estivale, starurile nu se multumesc doar sa faca baie de soare intreaga zi. Ele profita de mare si plaja pentru a practica, de cele mai multe ori in discretie totala, un pic de sport.

Site-ul aufeminin.com le dezvaluie secretele. Iata cum te poti si tu inspira din programul de intretinere al frumoaselor lumii pentru a intampina toamna cu o silueta superba.

Cameron Diaz, un corp perfect cu ajutorul surfului


Mai mult decat o simpla trecere a timpului, surful este o adevarata pasiune pentru Cameron. Fie ca ploua sau este vant, ea nu isi paraseste plansa de surf. Asta spre beneficiul siluetei ei de sirena.

Pentru tine
Surful este o activitate foarte solicitanta, punand la treaba intregul corp si permitandu-ne astfel sa ardem multe calorii.
Pentru a-ti mentine echilibrul, te bazezi pe muschii tai si ii intaresti. Astfel vei avea o silueta tonica, dar fina, precum cea a lui Cameron. Dezavantajul e ca iti ia ceva timp sa inveti sa practici surful.

Sarah Jessica Parker, abdomen superb


Abdomen plat, mereu? Cine nu si-ar dori asta? Acesta este obiectivul pe care si l-a fixat Sarah, pentru a i se potrivi numerosele tinute care ii aduc reputatia de victima a modei. Secretul ei? In timp ce se bronzeaza, Carrie Bradshaw isi lucreaza la fiecare 20 de minute abdomenul. Intinsa pe burta pe prosop, cu coatele si antebratele pe sol, isi ridica corpul sprijinindu-se doar in antebrate si in varful degetelor de la picioare. Ea isi mentine aceasta pozitie timp de 1 minut.

Pentru tine
Aceasta tehnica este excelenta, mai ales daca este repetata de mai multe ori in timpul zilei. Pentru mai multa eficienta, dar si pentru a-ti proteja spatele, contracteaza abdomenul si fesele pe toata perioada exercitiului.
Aceasta pozitie este mult mai dificila decat pare, asa ca incepatoarele nu vor rezista decat 30 de secunde.

Jessica Alba, bust tonifiat


Chiar aflata in vacanta, frumoasa Jessica nu someaza, ci isi foloseste revistele si cartile de plaja pentru a se tonifia. In absenta greutatilor de 1 si 2 kilograme, ea se foloseste de lectura pentru a-si intari bicepsii si a-si tonifia bustul. Intinsa pe spate, ridica deasupra capului un maldar de reviste. Apoi isi coboara incet bratele, le duce dupa cap si le mentine la cativa centimetri de sol pentru cateva secunde.

Pentru tine
Acest exercitiu este excelent pentru bust, deoarece mobilizeaza ansamblul muschilor care il sustin. Pentru a varia, poti face acest exercitiu cu o sticla plina. Indeparteaza mainile de o parte si de alta a corpului, apoi apropie-le.

Eva Longoria, fese ferme


Eva stie chiar si la plaja ce trebuie sa faca pentru a avea un posterior sexy. Gratie exercitiului ei discret, ea isi contureaza niste fese de invidiat.
Asezata in sezut pe prosop, cu spatele intins si picioarele intinse drept inainte, actrita se distreaza avansand doar prin miscarile date de contractarea feselor. Mai intai muschiul fesier drept, apoi cel stang. Cand ajunge la capatul prosopului, o ia de la inceput de 2-3 ori.

Pentru tine
Fesele sunt usor de lucrat, fiind suficient sa le contractezi de mai multe ori pe zi, cat de des poti. Eva Longoria a inteles bine acest lucru si il practica chiar si la plaja. Ea este chiar marturia vie a faptului ca tehnica functioneaza extrem de bine. Daca vrei sa te bronzezi pe spate, dar sa iti lucrezi si fesele, fa urmatorul exercitiu. Intinde-te pe abdomen, tine mainile sub barbie, intinde picioarele si incruciseaza-le de zece ori intr-un sens, apoi in celalalt.

Monica Cruz, fara celulita


Pentru a avea picioarele fara defecte, actrita a ales sa mearga in fiecare zi prin apa, pana la jumatatea gambelor. Acesta este un mod placut si eficient de a scapa de celulita.
Muschii picioarelor se intaresc, caloriile se ard, iar gambele ei se tonifica. Pe de alta parte, masajul apei de mare efectueaza un drenaj binevenit, care activeaza circulatia sangelui, reducand celulita.

Pentru tine
Actiunea nisipului si efectul de masaj al apei sunt foarte eficiente in combaterea celulitei. Pentru asta ai nevoie de 40 de minute de mers rapid prin apa in fiecare dimineata.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • claudia pe 28 Aug 2008, 18:57
    interesant

    foarte interesant articolul si e bine ca mai aflam si noi secrete de astea

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod