Ce dieta a adoptat Jessica Alba pentru sarcina?

De data asta zvonurile despre Jessica sunt adevarate: Este insarcinata. Jessica si iubitul ei, Cash Warren, vor deveni parinti in aceasta vara.
Tanara de 26 de ani a facut cateva modificari in dieta alimentara si programul de antrenament, datorita sarcinii. "Este normal sa iau in greutate in aceasta perioada. Copilul meu are nevoie de asta."

Ce schimbari a suferit dieta actritei? A renuntat la vechile obiceiuri alimentare (un mic dejun bogat, fara pranz si salata pentru cina) si a trecut la un plan alimentar care cuprinde mese la fiecare 4 ore, formate din mancare organica, multe fructe si legume.

"Inainte de sarcina, nu puteam manca atat de mult.
Acum sunt tot timpul infometata si pofticioasa. Daca nu mananc devin obosita si irascibila. Ma simt de parca este cineva in mine si cere tot timpul mancare. Acest corp nu-mi mai apartine. Dar nu ma deranjeaza acest lucru
."

Cat despre activitatea fizica, vedeta a facut si aici cateva schimbari. Programul de antrenament care cuprindea alergari si exercitii cu greutati (de 5 ori pe saptamana) a fost inlocuit cu 30 de minute zilnice de exercitii pe bicicleta statica, banda rulanta, pilates sau yoga.
 

"Tot ce fac acum este diferit. Nu mai sunt rezistenta la oboseala. Insa activitatea fizica imi imbunatateste starea de spirit si ma ajuta sa ma simt sanatoasa. Si am inteles ca imi va usura si nasterea."
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod