Alicia Keys adora joggingul

Ce trebuie sa primeze: sanatatea sau silueta? Unele vedete fac orice pentru a pierde kilograme, desi deseori metodele prin care reusesc nu sunt tocmai sanatoase. Insa exista si exceptii, vedete care reusesc sa ofere un exemplu pozitiv fanilor.
Alicia Keys este multumita de corpul ei

Cantareata are mare grija de sanatatea ei. Nu-si neglijeaza programul de antrenament si este atenta la tot ce consuma. Dieta alimentara a vedetei nu include carne rosie sau lapte si se bazeaza pe salate in combinatie cu alimente sanatoase. Joggingul este metoda preferata a vedetei de a se pastra in forma. Alicia considera ca forma fizica in care se afla se datoreaza antrenorului Harley Pastermak si a programului creat de acesta.

"Nu-mi este rusine de ceea ce sunt, de felul in care arat si sunt multumita de corpul meu. Imi place sa fac miscare. Imi place ce simt si cum gandesc in timp ce alerg. Ma ajuta sa ma destind si sa vad problemele altfel."

Cat despre femeile care depasesc limitele in diete si sport, vedeta declara: "Cred ca femeile trebuie sa aiba forme si stiluri diferite. Suntem diferite si nu imi place deloc atunci cand vad o tanara infometandu-se doar pentru a arata precum vedeta preferata. Nu cred ca este deloc atragator si in niciun caz sanatos."


Elisha Cuthbert adora mancarea mexicana

Silueta actritei este indvidiata de multi pentru frumoasele forme. Elisha inceraca sa manance cat mai sanatos si adora fructele si legumele. Mancarurile preferate ale vedetei sunt pastele, fructele de mare si mancarea mexicana.

Se pastreaza activa facand jogging si detesta sa mearga la sala de gimnastica.

"Nu-mi plac antrenamentele dar incerc sa-mi introduc in program activitati care sa ma mentina activa."
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod