Ştiinţă şi frumuseţe - descoperă secretele Boutique Medical SPA

Tehnologia viitorului şi frumuseţea atemporală s-au împletit într-un nano ritual de zeiţă, miercuri, 1 octombrie 2014, la evenimentul de inaugurare al noului sediu Boutique Medical Spa, situat pe Bulevardul Aviatorilor, nr. 23. Paşii ritualului au fost ghidaţi de către gazdele evenimentului, Diana Dumitrescu şi Vladimir Drăghia.
Într-un decor neobaroc, invitaţii au avut ocazia să descopere secretele celor mai avansate tratamente anti-aging. Creat de către o echipă de doctori pasionaţi de estetică şi sănătate, Boutique Medical Spa oferă o abordare medicală integrată, cu accent pe rezultate sigure. Aparatura de ultimă generaţie a producătorilor de renume mondial şi tehnologiile brevetate susţin efortul specialiştilor de a îmbina frumuseţea, sănătatea şi relaxarea, atât de necesare atunci când stresul cotidian îşi pune amprenta asupra stilului de viaţă şi a organismului.


Invitatul special al acestui eveniment a fost dr. Valentina Zabolotniaia, doctor dermatolog - specializat în estetică, expert beauty, trainer internaţional şi consultant Forlle'd. Aceasta a povestit invitaţilor despre produsele japoneze de lux folosite în cadrul Boutique Medical Spa, ce au la bază o tehnologie al cărei patent a fost premiat Nobel. Specialiștii din laboratoarele Forlle'd au reuşit o performanță fără precedent și au dezvoltat molecule de acid hialuronic de numai 5 nanometri lățime la un nivel înalt de ionizare.
Acestea penetrează tenul în profunzime și asigură o hidratare a pielii care este mult mai eficientă și de durată.

În plus, această tehnologie cosmetică avansată oferă, atunci când este utilizată de specialiști calificaţi, rezultate vizibile încă de la prima ședință. Datorită dimensiunilor NANO și a combinației speciale de ingrediente active, pielea va fi hidratată în profunzime, ridurile vor fi reduse, va fi stimulată regenerarea pielii, menținută elasticitatea și fermitatea acesteia.

„Ne dorim ca fiecare femeie care ne trece pragul să se simtă la spa tratată ca o zeiţă, însă o zeiţă contemporană, educată şi open-minded, care ştie să se folosească de progresul medical, ştiinţific şi tehnologic pentru a-şi satisface cât mai bine nevoile în materie de estetică, anti-aging şi înfrumuseţare”, a declarat Artemisia Nicolau Gorea, consultant anti-aging şi fondatoarea Boutique Medical Spa.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod