O actrita celebra a fost primita regeste in lumea Lenor Parfumelle Magnifique. Lasa-te si tu rapita!

Poti vedea aici cum a primit-o Lenor Parfumelle pe cea care a deschis, pentru voi, drumul catre rasfatul frantuzesc. Urmatoarea celebritate care se va bucura de o zi superba poti fi chiar tu!
Poti vedea aici cum a primit-o Lenor Parfumelle pe cea care a deschis, pentru voi, drumul catre rasfatul frantuzesc. Urmatoarea celebritate care se va bucura de o zi superba poti fi chiar tu!

Rasfatata noastra nu stia ce o asteapta, asa ca "rapirea" nu a fost usoara. La final insa, ne-a marturisit ca s-a bucurat de experienta Lenor Parfumelle ca de un cadou extraordinar.

Rapitorii Lenor Parfumelle s-au dus acasa la actrita intr-o zi mohorata de toamna. Au invitat-o in masina, unde o astepta o esarfa purtand mireasma proaspata a lui Lenor Parfumelle Magnifique - potrivit personalitatii ei.

Cand a mirosit esarfa, a simtit o senzatie de relaxare placuta. "Este o aroma care te ajuta sa incepi sa simti bucuria de a trai", s-a bucurat ea, gandidu-se la aventura care o astepta.

Lenor Parfumelle a dus-o la inceput la un salon luxos SPA, unde a tratat-o ca pe o diva. Intr-o atmosfera eleganta, actrita s-a bucurat de un tratament cosmetic exceptional: foite de aur pur aplicate direct pe chip.

"A fost grozav. M-am relaxat extraordinar si este o surpriza minunata din partea Lenor Parfumelle", a spus, cu un zambet chic, actrita. Ea ne-a impartasit din experientele cosmetice cu care se intalneste de obicei: "Auzisem de tratamentul cu foite de aur, mi se parea asa... un moft. Dar nu e asa! E incredibil! Rezultatele sunt vizibile chiar din prima clipa. E ceva ce as repeta", a spus actrita.

Aventura a continuat cu delicii frantuzesti la un restaurant cu specific parizian. Bucatari celebri i-au pregatit cele mai elegante delicatese, pentru ca ea sa se simta ca pe malurile Senei, intr-o seara extravaganta si plina de lumina.

Insa cu ce poate fi asociata cel mai bine o diva? Bineinteles, cu un parfum frantuzesc. Asa ca Lenor Parfumelle a dus-o pe actrita la o celebra casa de parfumuri. Acolo, intr-o atmosfera superba, creatorii au pregatit un parfum special, potrivit personalitatii ei stralucitoare si extravagante. Actrita a fost cucerita definitiv: "Ma simt ca un adevarat parizian acum". Un zambet larg i-a rasarit pe fata cand a mirosit cel mai scump parfum din lume.

Lenor Parfumelle a condus-o apoi spre casa, rasfatand-o cu muzica frantuzeasca si oferindu-i in dar un buchet de trandafiri inmiresmati. Diva a vorbit despre senzatiile traite in ziua ei de rasfat, relaxata si bucuroasa de aventura in universul Parfumelle Magnifique.

"A fost o zi splendida. Sunteti extraordinari. Ma simt minunat si mi-ati facut o surpiza grozava. Nu ma asteptam ca in Bucurestiul cenusiu de azi sa traiesc asemenea senzatii...", a spus cea care a gustat, pentru voi, magia Lenor Parfumelle Magnifique.

Ea tinut, la final, sa-ti transmita ca nu trebuie sa ratezi un astfel de rasfat: "A fost o experienta care merita traita si va sfatuiesc ca, daca va doriti o zi speciala, sa intrati in aceasta competitie si n-o sa regretati. Veti avea parte de o zi de rasfat asa cum oricine dintre noi si-ar dori. Ma bucur ca am avut inspiratia sa accept invitatia voastra. Ma bucur ca m-am lasat rapita. Lasati-va rapite, o sa va placa..."

Saptamanal, pana in 11 decembrie, si tu poti ajunge sa simti rasfatul Lenor Parfumelle in universul care ti se potriveste cel mai bine. Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii pentru a fi urmatoarea rapita in lumea luxului. Pana atunci, poti vedea aici rasfatul de care s-au bucurat cele care au fost rapite in lumile Lenor Parfumelle.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod