Lege de relaxare la birou: 30 de minute fara sefi

Cum ar fi sa institui o noua regula la birou? Iti dai seama, iei initiativa, simti ca faci un lucru bun pentru toti colegii si mai ales faci o nebunie...
Cum ar fi sa institui o noua regula la birou? Iti dai seama, iei initiativa, simti ca faci un lucru bun pentru toti colegii si mai ales faci o nebunie...
 
30 de minute fara sefi, griji, intrebari, 30 de minute de Nestea ceai verde cu capsuni si Aloe Vera, cu totii relaxati de gustul delicios si protejati de antioxidanti. Combinatia e surpinzator de simpla: se ia o sticla de Nestea, se decreteaza starea de liniste siiii toata lumea se relaxeaza!

Programul poate fi urmatorul: in fiecare zi exista un maestru de ceremonii care toarna frumos ceaiul in cani sau pahare.
Apoi are grija ca atmosfera sa fie perfecta. Betisoare parfumate, toate calculatoarele inchise, o muzica numai buna de meditatie: valurile marii, sunetele padurii sau muzica clasica
.

Toata lumea este cu ochii inchisi si spatele drept pe scaune. Asezarea este un cerc, pentru ca se doreste ideea crearii unei mari familii in care angajatii sunt legati unii de altii prin dorinta de a iesi toate proiectele bine si de a fi cat mai relaxati la birou.

Maestrul va incepe sa le ghideze atentia angajatilor catre tot felul de ganduri fumoase.
Se incepe cu o tehnica de relaxare, in care fiecare participant isi va urmari respiratia si felul in care aerul patrunde in fiecare celula a corpului. Apoi maestrul le va povesti  cum ei de fapt sunt pe o plaja si se pregatesc sa inoate, ii roaga sa simta valurile marii, caldura apei, sunetule pescarusilor.

Suna bine, nu? Ei, efectul este de-a dreptul minunat: ZEN la birou si cu productivitate maxima dupa aceste 30 de minute. Angajatii sunt mai sanatosi, se inteleg mai bine si stau bine cu nervii.

Ce zici, te oferi sa fii tu primul maestru de ceremonii din firma?
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • IOANA pe 1 Nov 2010, 17:42
    XXX

    MAI BINE O CIOCOLATA

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod