Dr. Oz: 5 soluţii simple ca să fii fericită şi relaxată



3. Trezeşte-te în fiecare dimineaţă cu zâmbetul pe buze!


Chiar dacă nu ai niciun motiv sau chef de râs este important ca imediat după trezirea să afişezi un zâmbet larg. Acest lucru facilitează eliberarea endorfinelor şi determină o scădere a cortisolului (hormonul stresului), susţine specialistul.


4. Fă o baie detoxifiantă şi relaxantă!


Ca să scapi de o zi stresantă, Dr. Oz recomandă băile calde cu un amestec de plante cu rol detoxifiant. Pune într-un plic pentru ceai scorţişoară, sare Epsom (sare amară), ulei de eucalipt, ulei de fenicul şi scufundă săculeţul în apa caldă câteva minute.
Apoi stai în cadă şi relaxează-te din plin! Acest lucru te va ajuta să fii mai calmă şi să priveşti viaţa cu optimism în dimineaţa următoare.


5. Un exerciţiu simplu te ajută


Specialistul recomandă un exerciţiu simplu pe care să-l faci pe parcursul zilei pentru a avea mai multă energie şi a obţine un moment de relaxare. Din poziţia stând drepţi în picioare, cu mâinile pe lână corp se rotesc umerii circular înainte şi înapoi pentru a permite muşchilor să se relaxeze.
Nu uita să recurgi la acest exerciţiu sau alte tehnici de relaxare atunci când simţi că nu mai ai deloc energie pentru a continua activităţile zilnice.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod