Dr. Oz: 5 soluţii simple ca să fii fericită şi relaxată

Exfolierea cu ananas care face tenul să strălucească de frumuseţe sau o baie detoxifiantă cu plante medicinale pot să-ţi redea starea de bine şi de calm.
Vrei să fii relaxată şi să te simţi bine în pielea ta? Descoperă cele cinci trucuri recomandate de celebrul Dr. Oz care te ajută să ai grijă de tine din interior şi din exterior. Ca să arăţi bine trebuie să ai grijă şi de aspectul fizic, dar şi de ceea ce mănânci pentru a avea o piele strălucitoare şi un păr de invidiat. Câteva soluţii simple îţi pot reda starea de bine şi te pot face să te simţi mult mai frumoasă şi mai relaxată. Iată cât de uşor este!


1. Peeling cu fructe şi legume


Specialistul îţi recomandă să apelezi la puterea miraculoasă a fructelor şi a legumelor care au în compoziţia lor anumite substanţe cu rol exfoliant. În loc să dau bani mulţi pe tratamente costisitoare la salon poţi să aplici pe faţă felii de vânătă, roşii sau ananas, deoarece aceste ingrediente au proprietatea de a îndepărta celulele moarte de la suprafaţa pielii şi de a-i reda astfel strălucirea.


Astfel că este bine să faci în fiecare săptămână un peeling cu ajutorul acestor ingrediente, în funcţie de ceea ce ai în frigider. Dr. Oz recomandă aplicarea feliilor de ananas, spre exemplu, pe toată faţa. De asemenea, peste ochi este bine să pui feliile de castravete pentru rolul lor relaxant. Relaxează-te timp de 20 de minute cât durează tratamentul, după care îndepărtează fructele şi spală faţa cu apă călduţă. Se tamponează delicat cu ajutorul unui prosop curat pentru a absoarbe excesul de apă, după care se aplică o cremă hidratantă.
Tenul tău poate să fie înroşit câteva minute, explică Dr. Oz, însă acest efect este unul trecător.


2. Dinţi albi pentru un zâmbet perfect


Ştiai că poţi să-ţi albeşti dinţii folosind un remediu natural? După consumul ceaiului, a cafelei şi a sucurilor, dantura ta poate să aibă de suferit. Dr. Oz recomandă spălarea dinţilor cu praf de copt amestecat cu sare şi oţet pentru a obţine un efect spectaculos. Un alt truc pentru albirea dinţilor este un amestec din două părţi bicarbonat de sodiu diluat în o parte apă oxigenată (peroxid de hidrogen) şi două picături de ulei de mentă sau salvie cu uz intern.
Se periază dinţii cu aceste amestecuri, după care se clăteşte cu apă din abundenţă.

Se foloseşte pe o perioadă de 7-14 zile pentru a observa un efect de albire. Dacă dantura devine sensibilă, specialistul recomandă încetarea tratamentului şi aplicarea pe dinţi şi gingii a uleiului din sâmburi de struguri.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod