Ciuc Natur Radler, un love story între limonadă şi bere

De sute de ani, în momente bine determinate, bărbaţii dispar de acasă o oarecare perioadă de timp, pentru a se duce la „o bere”. Fenomenul nu a fost niciodată prea bine înţeles, nici mecanismele sale pe deplin elucidate.
De sute de ani, în momente bine determinate, bărbaţii dispar de acasă o oarecare perioadă de timp, pentru a se duce la „o bere”. Fenomenul nu a fost niciodată prea bine înţeles, nici mecanismele sale pe deplin elucidate. Ce se întâmplă în timpul acestor misterioase migraţii? Ce forţă misterioasă îi face pe bărbaţi să-şi părăsească temporar cuibul? Şi mai ales: cum poţi afla despre ce vorbesc ei acolo, la „o bere”?

Până acum, doamnele şi domnişoarele n-au prea avut acces la aceste taine.
Odată însă cu apariţia pe piaţă a Ciuc Natur Radler, lucrurile s-au schimbat. „În ce măsură poate modifica o băutură obiceiurile sociale?”, veţi întreba. Iată cum.

În primul rând, Ciuc Natur Radler este un amestec natural şi răcoritor de limonadă adevărată (63%) şi de bere (37%), propriu tradiţiei germane. În acest love story îmbuteliat, ambele băuturi oferă tot ce au mai bun. Fericitul cuplu lichid poate fi recunoscut încă de la prima vedere: limonada oferă un aspect tulbure, distins, în timp ce berea potriveşte la suprafaţă un guler discret de spumă.
Ciuc Natur Radler nu conţine conservanţi artificiali şi satisface perfect nevoia pentru un gust natural. Aceasta e cea mai importantă calitate a noii băuturi, care-ţi permite să recunoşti o bere dintr-o mie. Graţie gustului acidulat şi răcoritor, dulce-acrişor cu un uşor ton amărui, savoarea limonadei şi cea a berii se împletesc într-o armonie deplină.

PRIMUL RADLER PRODUS ÎN ROMÂNIA are calităţi inconfundabile care îl recomandă drept bautura ideala pentru zilele călduroase ale verii.
Fie că e consumat acasă ori la o terasă, pe malul mării sau în timpul drumeţiilor montane, Ciuc Natur Radler răcoreşte şi îmbie la conversaţie.

Aşadar, doamnelor şi domnişoarelor, un gust bun poate să-ţi schimbe viaţa. Iată berea dumneavoastră, care vă poate ajuta să dezlegaţi cel mai de nepătruns mister al lumii: despre ce vorbesc bărbaţii la „o bere”? Este posibil să fiţi dezamăgite de conţinutul acelor discuţii, însă cu siguranţă conţinutul sticlei de Ciuc Natur Radler se va dovedi de neuitat.

www.consumaciucresponsabil.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod