Ce nu stiai si voiai sa afli despre cristalo terapie

Un pandantiv de ametist... o bratara de jad... cu siguranta si-au gasit locul in caseta ta de bijuterii. Sunt frumoase, usor de asortat si au o nota de mister - cu alte cuvinte, fiecare din ele reprezinta o fateta a personalitatii tale. Dar stii oare ca purtandu-le, influentezi pozitiv echilibrul energetic al corpului tau? Afla tot ce nu stiai despre cristalo terapie...

Din cele mai vechi timpuri, cristalele sunt folosite cu succes atat in procesul de vindecare al anumitor afectiuni fizice, cat si pentru relaxarea spiritului deoarece directioneaza, concentreaza si trasmit energie in organism.

Asemenea acupuncturii, principiul de baza al cristalo terapiei consta in faptul ca diversele maladii organice reprezinta consecinta directa a unui dezechilibru energetic survenit in organism. Cristalele contribuie la reechilibrarea energiei, structura si proprietatile lor ajutand organismul si rezonand in mod favorabil cu acesta.

Cristalo terapia se incadreaza in metodele de tratament ale medicinei alternative si poate fi aplicata cu succes in coroborare cu procedeele medicinei moderne.

Cum ne poate ajuta cristalo terapia?

Aceasta metoda de tratament si-a dovedit eficienta in vederea atingerii urmatoarelor scopuri:
relaxare profunda;
cunoastere de sine;
cresterea capacitatii de concentrare;
creativitate;
dezvoltare spirituala;
combaterea stresului si a anxietatii;
realizarea unui echilibru optim intre corp, minte si spirit;
imbunatatirea capacitatii de comunicare cu persoanele din jur;
adaptare la schimbari;
eliminarea kilogramelor in exces.


Cristalo terapia nu este un "leac minune", ea avand rolul de a ajuta organismul sa se vindece singur, oferindu-i o "cale de urmat", chiar daca noi nu percepem constient acest lucru.

Ce se intampla in timpul unei sedinte de cristalo terapie?

Nimic ce te-ar putea speria, te asigur. Te vei aseza pe un scaun sau te vei intinde pe canapea si nu e nevoie sa te dezbraci. Terapeutul te va ajuta sa te relaxezi - de obicei, prin muzica - si apoi iti va plasa cristalele pe corp sau in jurul acestuia - de obicei, o combinatie de doua cristale, care vor fi alese in functie de rezultatul urmarit. Sedinta dureaza de obicei o ora, iar frecventa va fi stabilita de comun acord.

In timpul sesiunii de tratament vei simti, treptat, cum te cuprinde o stare de relaxare pe care nu ai mai experimentat-o pana acum, ceea ce va avea ca efect, intre altele, imbunatatirea sistemului imunitar.

Cum gasesti cristalul potrivit pentru ceea ce vrei sa obtii?

Majoritatea celor care apeleaza la cristalo terapie au un scop bine determinat, dar se impune prudenta. Nu toate mineralele dintr-o anumita categorie au aceleasi proprietati curative si, in aceeasi nota, nu toate persoanele reactioneaza identic atunci cand organismul lor este expus actiunii unui anumit cristal.


Cel mai important criteriu in alegerea cristalului este corespondenta lui, din punct de vedere al vibratiilor emise, cu ceea ce doresti sa realizezi. Atat noi, cat si fiecare obiect din jurul nostru, vibram pe o anumita frecventa, care este in continua schimbare. Daca suntem bine dispusi, frecventa acestor vibratii se afla la cote inalte. Dar cand trebuie sa ne platim impozitele, avem de predat un proiect urgent sau am avut o disputa cu partenerul, frecventa scade substantial. Aici intervin cristalele, al caror principal rol este de a restabili echilibrul energetic, prin mentinerea frecventei vibratiilor la nivelul optim.

Daca nu alegi cristalul potrivit, rezultatul va fi ca organismul se va dezechilibra si mai mult si te vei simti complet "secatuita" de energie. Asadar, identificarea cristalului adecvat este o etapa de importanta cruciala. Iata cateva sfaturi pe care iti recomandam sa le urmezi:

stabileste-ti exact obiectivul;
informeaza-te despre cristalele recomandate in cazul tau;
alege tipul de cristal potrivit. Aceasta ultima etapa va fi in mod fericit completata de gandirea pozitiva.
De exemplu, daca scopul tau este sa slabesti, tine-l in palma, inchide ochii, concentreaza-te si spune-ti "Vreau sa slabesc". Intotdeauna formuleaza afirmativ - nu spune, in exemplul dat, "Nu mai vreau sa fiu grasa".

Cele mai cunoscute cristale cu proprietati curative

Cuart roz - are actiune benefica asupra inimii, circulatiei si ne ajuta sa ne refacem din punct de vedere emotional dupa o trauma afectiva. Este un cadou ideal pentru cineva care doreste sa se cunoasca si sa se aprecieze mai mult.

Fluorit - este disponibil in mai multe culori si ajuta la combaterea energiilor negative captate involuntar de la cei din jur, cresterea capacitatii de concentrare si calmarea spiritului.

Turcoaz - este o piatra care ajuta la combaterea stresului, relaxare si meditatie.

Topaz galben - ne ajuta sa ne regasim optimismul, sa gandim pozitiv si este ideal pentru cei care traverseaza o perioada dificila, marcata de stari confuzie si depresie.

Lapis - creste capacitatea de concentrare si de identificare a solutiilor optime in problemele de serviciu.

Ametist - este recomandat pentru slabirea in greutate (la dieta), cunoastere de sine, concentrare si revigorarea organismului.


Jad - recomandat in momentele de tensiune emotionala extrema si orice alta forma de stres.

Sunt frumoase, elegante, confera stil si acum ai aflat ca te pot ajuta sa iti imbunatatesti semnificativ calitatea vietii. Ce ti-ai mai putea dori? Chiar asa, costumul acesta ar putea fi completat cu un pandantiv de... ce? Te las pe tine sa alegi!
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Adrian pe 7 Mai 2014, 19:40
    pentru lumi

    poti sa-ti cumperi de aici : http://www.globulmagic.ro/

    0
    0

  • irinaianosi pe 11 Nov 2011, 16:47
    relexare

    va recomand cateva produse de relaxare si pe pasaj.ro/ro/fier_forjat/cat/Suporturi+din+fier+forjat/

    1
    0

  • Cristi pe 26 Iul 2011, 11:36
    cristale

    Si eu ca si Lumi doresc sa-mi cumpar mai multe cristale, din pacate am doar 1 primit cadou si as dori sa-mi cumpar mult mai multe :) Multumesc anticipat.

    1
    0

  • RobertCodescu pe 2 Ian 2011, 12:45
    CORECT

    Un domeniui care a inceput sa ma fascineze de putin timp dar care, cu siguranta, in 2011 va fi aprofundat de mine !!!

    1
    0

  • LUMI pe 22 Dec 2008, 14:50
    cristale

    de unde pot sa mi cumpar un cristal adevarat?

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod