Răsfăţ pentru un an întreg la Body Art Wellness Club!

Odata cu venirea primaverii, atentia se muta iar pe noi, femeile, si trebuie scoatem la bataie toate trucurile pentru a straluci.

Odata cu venirea primaverii, atentia se muta iar pe noi, femeile, si trebuie scoatem la bataie toate trucurile pentru a straluci.

 

Haine mai usoare, machiaj mai pastelat, esarfe mai colorate. Dar exista unul singur care pune in valoare o femeie mai bine decat toate celelalte la un loc: sportul. Nu doar kilogramele in plus sunt o problema pentru femei, ci si fermitatea pielii, lipsa de energie si in general, un tonus slab. Toate acestea isi gasesc rezolvarea prin inot, aerobic, fitness si printr-o dieta echilibrata.

E de la sine inteles ca rezultatele cu adevarat durabile se obtin dupa mai multe luni iar Body Art a inteles necesitatea aceasta prin oferta promo la abonamentele de un an. O reducere de 25% din toate tipurile de abonament pe 12 luni e motivatia in plus care lipsea de la inceperea unui program de sanatate. Ideal este sa combini sala cu sedinte de inot si sa completezi cu relaxare la saune in abonamentul Full, dar daca iti place balaceala, opteaza pentru abonamentul Wet.

Profita de 180 de metri patrati de piscina in care sa-ti tonifiezi musculatura si apoi topeste surplusul in sauna umeda sau uscata. Daca esti genul sportiv, alege sala de fitness, clasele de aerobic si spinning si priveste cum iti intri in forma cu fiecare zi pe care o petreci in compania celor de la Body Art. Cum orice femeie are nevoie de ajutorul barbatilor, iti recomandam sa lucrezi cu antrenorii in sedinte personalizate.

Afla mai multe detalii pe www.body-art.ro sau 0731.111.113. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod