Femeie care isi masoara bustul

Alimente care ajută la mărirea sânilor

Grăsimile bune şi alimentele care conţin estrogen se numără printre soluţiile naturale care ajută la mărirea sânilor. Ce trebuie să mănânci ca să ai un bust frumos?
Fiecare femeie îşi doreşte să aibă sânii frumoşi, fermi şi mai mari. Deşi în unele cazuri, multe femei apelează la operaţii de micşorare a sânilor din motive de sănătate, un număr mult mai mare de femei visează să aibă sânii mai mari. Dimensiunea sânilor are legătură cu factorii genetici, însă se pare că există şi anumite alimente care pot să ajute la dezvoltarea lor, făcându-i să pară mai voluminoşi. Asta nu înseamnă că trebuie să te aştepti la efecte spectaculoase, dar s-au constatat unele efecte asupra volumului sânilor.

De asemenea, pe parcursul vieţii greutatea corporală şi vârsta influenţează mult mai puternic mărimea sânilor.
Un lucru la care trebuie să fii atentă este faptul că o dietă bogată în alimente cu estrogen a fost asociată în numeroase studii cu un risc mai mare de a dezvolta cancer la sân, astfel că nu trebuie să exagerezi.

Aceste alimente consumate în cadrul unei alimentaţii sănătoase şi echilibrate pot să te ajute să ai sânii frumoşi, potrivit unui infografic oferit de lifehack.org:


1. Fructe


Merele, cireşele, prunele, curmalele, prunele uscate, pepenele roşu, piersicile, căpşunile şi zmeura ajută la stimularea naturală a creşterii ţesutului mamar. Ele reglează nivelul de testosteron din corp şi-l protejează de efectele radicalilor liberi.



2. Legume şi leguminoase


Sfecla roşie, morcovii, castraveţii, dovleac, fasole verde, germenii de soia, năut, fasole boabe au efecte benefice asupra glandelor mamare, crescând volumul sânilor.


3.Cereale integrale


Orzul, orezul, grâul controlează producţia de testosteron şi au efecte benefice asupra glandelor mamare.


4. Seminţe


Seminţele de fenicul, mărar, in şi floarea-soarelui ajută la mărirea sânilor în mod natural.


5. Condimente şi verdeţuri


Usturoiul, pătrunjelul, trifoiul şi toate verdeţurile care au un efect benefic asupra întregului organism. De asemenea, se pare că aceste verdeţuri îmbunătăţesc fermitatea sânilor şi ajută la stimularea naturală a creşterii ţesutului mamar.


6. Nuci


Fisticul, castanele, nucile româneşti şi nucile caju pot fi consumate în cadrul unei alimentaţii echilibrate, deoarece ele se pare că au un efect asupra glandelor mamare.


7. Băuturi


Vinul roşu, ceaiul verde, ceaiul negru, vinul alb conţin fitoestrogen care influenţează mărimea sânilor.


8. Grăsimi bune


Pentru că sânii sunt făcuţi în mare parte din ţesut adipos (grăsime) este recomandat să consumi grăsimi sănătoase care ajută la mărirea sânilor. Uleiul de măsline extravirgin, somonul, avocado sunt printre cele mai bune alegeri.



9. Papaya cu lapte


Potrivit unui studiu citat de wikihow.com, sucul de papaya amestecat cu lapte stimulează creşterea sânilor, dacă este consumat cu regularitate.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod