Vrei sa ai o memorie mai buna?

Cu totii ne dorim sa avem o "memorie de elefant". Cu toate acestea, exista situatii in care uitam anumite detalii sau chiar informatiile esentiale.
 
Cu totii ne dorim sa avem o "memorie de elefant". Cu toate acestea, exista situatii in care uitam anumite detalii sau chiar informatiile esentiale. NESCAFE iti spune cum poti sa iti imbunatatesti capacitatea de memorare si sa te concentrezi mai bine la informatiile pe care le ai de retinut.


Iti place cafeaua? Inseamna ca ai o memorie buna?


Cafeina din cafeaua solubila favorizeaza memoria si mareste viteza de procesare a informatiilor. Memoria de scurta durata poate fi influentata in mod benefic de consumul regulat de cafea, mai ales in momentele in care esti nevoita sa retii mai multe lucruri in acelasi timp. Vei reusi sa retii toate acele mici detalii asupra carora iti este destul de dificil sa te concentrezi.

Atunci cand ai foarte multe informatii de memorat, in mod sigur cafeaua va deveni un aliat de nadejde. Sunt convinsa ca o cana de cafea NESCAFE va pica foarte bine atunci cand iti doresti ca memoria ta sa functioneze la nivel maxim.
 

Examene, proiecte, o perioada foarte aglomerata la serviciu? Pentru a le face fata ai nevoie de un singur aliat: cafeaua. Doua cani de cafea NESCAFE, continand 200 de miligrame de cafeina, vor creste puterea de concentrare si performanta mentala. Dupa cum arata studiile in domeniu, orice gen de informatie poate fi mai bine retinuta si perceputa dupa ce am savurat o cana de cafea solubila. In plus, cafeaua solubila este una dintre cele mai bogate surse de antioxidanti.

Cafeaua si prietenii ei?

    
Daca vrei sa ai o memorie excelenta, incearca sa faci cat mai multa miscare! Exercitiile fizice fac sa creasca fluxul de sange in tot corpul si maresc cantitatea de oxigen. Orele de aerobic sau 30 de minute de mers pe jos pe zi fac minuni pentru organismul nostru .

Mananca echilibrat pentru ca alimentatia joaca un rol esential in pastrarea unei memorii bune.
De asemenea, somnul este indispensabil bunei functionari a memoriei. Cele mai multe probleme de concentrare apar in cazul persoanelor care nu se odihnesc atat cat ar trebui. Daca nu dormim, creierul este impiedicat sa stocheze informatiile obtinute intr-o zi. De asemenea, poti suplimenta si aportul de fier din organism pentru a ajuta neuronii sa functioneze corespunzator.

Nu in ultimul rand, fii mereu optimista, iesi des cu prietenii, accepta provocarile fiecarei zile si nu uita sa bei o cana de cafea NESCAFE. Daca vrei sa iei decizii corecte si sa fii activa din punct de vedere mental, ai putea incepe sa folosesti cafeaua drept o arma secreta.


Nu uita sfaturile de mai sus si, mai important decat atat, nu uita de pauza de cafea!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod