Viaţa devine mai frumoasă cu micul Micul Dejun Herbalife!

„Bună dimineaţa! Te simți pregătită pentru o nouă zi?” De când ne trezim parcurgem în minte agenda și începem să ne planificăm cu grijă resursele de energie. De câte ori nu te-ai trezit spunând „nu știu dacă rezist până diseară”? Așa că ne-am gândit să-ți propunem un exercițiu simplu pentru dimineață.

Nu te grăbi, nu te panica și până să te încalți cu pantofii tăi stiletto rezervă-ți timp doar pentru tine. Tu singură cu gândurile tale și... de ce nu, Micul Dejun! Ai nevoie de disciplină şi atenţie pentru propria persoană, iar Herbalife și-a propus să te ajute să înțelegi cât de important este Micul Dejun! Nu odată s-a întâmplat să păcăleşti foamea cu produse de patiserie dulci sau sărate, conștientă fiind că nu asigură aportul de vitamine şi nutrienţi necesare organismului.

Totuşi, pentru a rămâne eficientă la job şi pentru a nu-ţi pune în pericol sănătatea, trebuie să îţi propui să faci o schimbare şi să îţi creezi singură acel moment pentru trup și suflet. Herbalife te invită să savurezi un mic dejun echilibrat și să ai parte de o primă experiență a zilei care să îți influențeze starea de spirit și forma fizică.



După duşul de la prima oră şi până alegi din garderobă ţinuta pe care urmează să o porţi, prepară-ţi un pahar de Shake Formula 1 cu Aromă de Ciocolată cu Mentă! Cu doar 220 de calorii, shake-ul e bogat în proteine din lapte şi soia, micronutrienţi esenţiali, plante şi ierburi aromate şi...

mmm, e atât de delicios! În timp ce îţi alegi accesoriile pe care le vei asorta ținutei tale, timpul iți permite să prepari foarte repede şi o cană de Ceai instant pe bază de plante cu aromă naturală.

Stai liniştită, ceaiul are doar şase calorii per porţie şi te aşteaptă să te energizezi cu el oricând, mai ales pentru că poate fi consumat atât cald, cât şi rece! Ah, şi nu uita de make-up! Eşti în faţa oglinzii şi cauţi în trusa ta acele produse care să-ţi asigure un look natural întreaga zi, dar asta nu e totul.
Pentru a bifa cu succes o zi foarte aglomerată, nu uita sub nici o formă că, pentru a funcţiona la parametri maximi, organismul tău are nevoie de hidratare – pe care, recunoaşte, uneori o neglijezi!



Încearcă Băutura concentrată Herbal Aloe Mango - suplineşte lipsa hidratării şi te ajută să te revigorezi instant. Cu 40% suc de Aloe Vera consumată în cadrul unui mic dejun corespunzător, un pahar din această băutură te ajută să începi ziua în formă chiar de la prima oră!

Alege să faci ceva pentru tine – IA Micul Dejun Herbalife!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod