Sunt o doamna si-mi este bine...

Asa scoasa din context, aceasta afirmatie suna ciudat, dar daca spun ca unul dintre cele mai importante si fericite momente din viata mea a fost atunci cand m-am casatorit, capata sens.

Asa scoasa din context, aceasta afirmatie suna ciudat, dar daca spun ca unul dintre cele mai importante si fericite momente din viata mea a fost atunci cand m-am casatorit, capata sens. Este clar ca pentru fiecare dintre noi, cele care ne dorim ca la un moment dat sa devenim DOAMNE, nunta face parte din sumedenia de momente importante printre care trecem in timpul vietii.

Pentru mine, insa, o femeie care nu se gandea ca o sa se casatoreasca si ca o sa faca copii, o femei care intotdeauna s-a gandit sa realizeze ceva pe plan profesional, nunta a venit chiar ca o surpriza, una foarte frumoasa de altfel...

Totul in relatia cu actualul meu sot s-a intamplat pe nepregatite si asa a fost si cu nunta. Pregatirile au fost facute in graba, eram tineri, nu stiam exact despre ce este vorba, ce trebuie facut, cu cine trebuie sa vorbim. Locuiam in orase diferite, insa nunta organizata la distanta este cea mai putin stresanta. Cele doua luni de pregatire au trecut repede, iar ziua cea mare a sosit imediat.

M-am trezit in fata ofiterului starii civile spunand Da, un Da hotarat asa cum s-a intamplat si in momentul in care am acceptat inelul care-mi fusese oferit cu ceva timp in urma. Din acel moment nu am mai stiut nimic, stiam doar ca omul meu drag, de acum chiar era al meu. Si asta se intampla si astazi. Momentul de maxima implinire a avut loc la cununia religioasa. In acea ora si jumatate cat a durat intreaga ceremonie, mi-au trecut prin minte toate momentele fericite si mai putin fericite pe care le-am petrecut de cand mi-am cunoscut actualul sot, si am realizat ca Da am facut cea mai buna alegere din viata mea.

O sa mint acum daca spun ca cei 6 ani care au trecut de la acel moment au fost perfecti, nu ar fi adevarat si probabil ca nici n-ar trebuie sa se intample asa. Viata trebuie sa aiba suisuri si coborasuri ca sa merite sa fie traita.

Iata-ne astazi, doi oameni de aproape 30 de ani, impliniti pentru varsta pe care o avem, si care au fost binecuvantati de aceasta viata cu un copil absolut minunat, o fetita de 3 ani si jumatate, lumina ochilor nostri.

Atunci cand am inceput sa scriu acest material, am avut intentia sa scriu despre momentul in care am ramas insarcinata, dar si despre momentul in care a venit pe lume fetita noastra, apoi, insa, m-am gandit ca inceputul acestei povesti frumoase merita sa fie amintit. Pentru ca de acolo au inceput toate si de atunci continua toate ...

 

Intra in sectiunea Momente Intense de pe Coffeechat.ro si povesteste-ne momentele intense din viata ta! Cele mai frumoase povesti vor fi premiate! 

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod