Spune-i Ești Extraordinară în fiecare zi!

Când i-ai spus ultima oară mamei „Mulțumesc pentru blândețea și cuvintele tale de încurajare!”, prietenei tale „ Ești cea mai bună prietenă din lume” sau colegei de birou „ Ești o sursă zilnică de inspirație pentru mine? ”.
Suntem toate înconjurate de femei dragi – prietene, mame, soții, surori – care aduc zilnic un strop de frumusețe, bucurie și inspirație în viața noastră, prin toate lucrurile extraordinare pe care le fac pentru noi, zi de zi. De multe ori uităm însă să le spunem cât de mult le apreciem, iar ele ajung să uite cât sunt de importante pentru noi.

Activia te ajută sa le aminteşti femeilor dragi din viaţa ta că le apreciezi, prin lansarea campaniei “Spune-i Ești extraordinară în fiecare zi!”.
Există o mie și una de posibilități prin care-i poți spune unei femei că este minunată, dar Activia îți propune să-i spui și să-i arăți, chiar acum! Intră pe www.activia.ro/estiextraordinara/ și personalizează un video sau o poză pentru femeia extraordinară din viața ta și împărtășește cu toți cei apropiați rezultatul prin postarea acestuia pe rețelele sociale. Îi poți oferi atât de simplu un motiv să zâmbească. Spune-i Ești extraordinară în fiecare zi! Merită!

Activia este alături de toate femeile extraordinare și, de 14 ani, de când e produs și consumat în România, Activia și-a făcut o tradiție din a susține un stil de viață sănătos, cu alimentație echilibrată, mișcare și gândire pozitivă, prin campanii precum: „Descoperă femeia Activia”, „Obiceiuri Sănătoase”, „Programul Activia”, dar şi „Provocarea Activia”.

Cu Activia starea de bine vine din interior!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod