Slăbeşte cu urzici şi spanac!

Nu mai ai nicio scuză pentru a nu da jos kilogramele în plus! Primăvara a venit şi împreună cu ea şi o multitudine de fructe şi legume de sezon, benefice pentru siluetă şi sănătate. În plus, o cură cu legume de sezon este tot ce ai nevoie în această perioadă. Acestea stimulează detoxifierea naturală a organismului şi te ajută să pierzi din kilograme într-un mod sănătos. Iată 5 dintre acestea.
1 din 6

Urzicile, un bun diuretic


Surse bogate de vitamine A, C, B2, K şi săruri de calciu, magneziu şi fier, urzice sunt recomandate în tratarea a diverse afecţiuni. Sunt indicate în reglarea fluidităţii sângelui, combaterea diareei, în tratarea stomatitelor. De asemenea este un bun diuretic şi poate fi folosit în tratamentul alergiilor. Ceaiul de urzici poate fi folosit în eliminarea mătreţii. Urzicile se pot folosi sub formă de ceai, tinctură sau în mâncăruri.
MAI MULT DESPRE: dieta, spanac, legume, ceapa, slabit, urzici, verdeturi, stevie
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • lumi pe 18 Feb 2013, 14:09
    Slabit cu ceai de urzica

    Eu beau ceai de urzica de o saptamana si am slabit 2 kg.In paralel am scos dulciurile,painea ca tot nu o suportam.Dimineata pe stomacul gol beau doua cani de apa calduta,la pranz mananc o supa de legume,in jur de ora 16 o cana de apa in care am pus doua lingurite de otet de mere cu miere,apoi imi prepar cu blender-ul fructe(mar,portocala,kiwi,banana)sau legume(sfecla rosie de marime mica,mar, morcov,telina) si in rest un litru de ceai de urzica.Dieta o adaptez in fiecare zi in sensul ca intr-o zi mai beau in plus fata de reteta stricta si o cana de lapte cu cacao,alta zi un iaurt,o alta un ou fiert tare,pentru a nu vitregi organismul de ce are nevoie.Am avut 57 kg asta-vara si ajunsesem la 65kg.Acum am 63 kg si sper ca in doua saptamani sa scap de surplus.Regimul eu mi-l fac pentru ca imi cunosc organismul si stiu cat si la ce sa renunt.Mentionez ca nu fac nici un fel de miscare.Succes si voua!

    0
    0

  • chichineata pe 7 Apr 2011, 10:03
    PTR DORA

    nu este acelasi lucru, dar fac parte dn aceisi familie si se consuma preparat la fel...salate, piureuri, ciobe. da o gautare pe net si vezi. dar este la fel de sanatos

    2
    1

  • Dora pe 7 Apr 2011, 00:26
    lamurire

    Stevia, este macris?

    2
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod