Senzaţional: 5 alimente care te "bronzează"

Ce poate fi mai sexy decât o piele frumos bronzată? Cum însă soarele nu se prea arată pe cer pentru a putea merge la plajă, avem nevoie de alte soluţii. Pe lângă solar şi cremele autobronzante, există o soluţie mai sănătoasă de a obţine un bronz frumos: dieta.

Oamenii de ştiinţă au descoperit că poţi obţine un bronz frumos şi de durată mărind consumul de fructe şi legume. Un studiu recent susţine că adăugarea în dietă a unor alimente precum caisele, morcovii, ardeiul şi spanacul ajută la obţinerea unui bronz perfect.
1 din 6

1. Consumă alimente bogate în carotenoide


Carotenoidele sunt substanţe care dau fructelor şi legumelor culoarea roşie, portocalie sau galbenă. Asigură-te că din dietă nu lipsesc morcovii, piersicile, caisele, roşiile, pepenele galben, capşunile, salata, spanacul sau ardeiul gras dacă vrei ca pielea ta să strălucească. Pe lângă culoarea arămie pe care o oferă pielii, acestea o protejează de efectul radicalilor liberi, care provoacă îmbătrânirea cutanată. 
MAI MULT DESPRE: piele, dieta, nutritie, bronz, morcovi
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Vera pe 9 Mai 2011, 15:02
    pai defapt....

    alimentele nu te bronzeaza in adevaratul sens al cuvantului,ci doar ajuta pielea sa se bronzeze mai repede cand stai la soare,deci degeaba mananci 10 kg de morcovi si caise pe zii ca numa te faci portocalie in palme,tb sa si stai la soare si bronzul se fixeaza mai repede cu ajutorul betacarotenului

    9
    1

  • Krystal01 pe 8 Mai 2011, 19:50
    huh?

    Lol chiar nu stiam chestia asta . Sincera eu mananc o multime de fructe si legume pe zi , dar tot alba sunt , deci se pare ca la mine cu functioneaza :P

    4
    2

  • me_eva pe 7 Mai 2011, 21:13
    ca idee...

    de fapt tot ce mancam ne bronzeaza, nu?

    1
    5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod