Secrete pentru a arata superb in vacanta

Suntem in plin sezon estival! Esti gata sa pleci la mare si sa te bronzezi? Mai mult ca sigur, iti doresti sa fii cat mai frumoasa si seducatoare si sa ai un corp tonifiat si sanatos. Pentru ca asa vei atrage toate privirile de pe plaja.
Ce zici de ingrijirea corporala cu o cana de cafea?

Suntem in plin sezon estival! Esti gata sa pleci la mare si sa te bronzezi? Mai mult ca sigur, iti doresti sa fii cat mai frumoasa si seducatoare si sa ai un
corp tonifiat si sanatos. Pentru ca asa vei atrage toate privirile de pe plaja. La ce trucuri apelezi pentru a arata cat mai bine? Tratamente cosmetice, creme hidratante, diete sau sport.
Stiai ca alaturi de acestea si cafeaua solubila poate deveni aliatul tau pentru a avea un corp tonifiat?

Consumul de cafea solubila NESCAFE nu inseamna doar placere, aroma si energie zilnica, ci in acelasi timp te ajuta sa ai un aspect ingrijit. Iti doresti un par bogat si frumos? Poti apela la mastile naturale preparate cu o cana de cafea. Cafeaua confera parului stralucirea si sanatatea de care are nevoie.

Cum obtii aceasta masca naturala? Cafeaua tare, gata preparata, se aplica pe parul uscat si se lasa 20 de minute.
Dupa aceea, parul se clateste sub un jet de apa, ramanand cu un aspect sanatos si plin de stralucire. In plus, cafeaua iti intareste firul de par si poate intensifica nuanta de saten a parului si sa ii
ofere reflexe placute.

Cu aceasta masca, vei avea un par ingrijit pe tot parcursul verii, cand acesta tinde sa se degradeze si sa se usuce. Te pregatesti deja pentru inotul in mare sau pentru o alergare de dimineata pe plaja? Incearca sa bei o cana de cafea inainte de a incepe aceste activitati. Cafeaua alunga oboseala musculara si iti ofera energia necesara pentru efortul fizic.
Daca esti consumatoare de cafea solubila, vei reusi sa faci mai mult sport si vei avea un corp superb!

Vrei sa ai un trup suplu? Nimic mai simplu pentru iubitoarele de NESCAFE. Cafeaua poate avea efecte miraculoase asupra corpului tau. Una sau doua cani de cafea solubila contribuie la mentinerea greutatii in limite normale, datorita arderii caloriilor care provin din grasimi. Daca tii dieta, nu va trebui sa renunti la cafea, dimpotriva; cafeina va determina o ardere a caloriilor mai rapida si vei reusi sa pierzi in greutate mult mai usor.
In plus, cafeaua iti ofera si un efect instant de energizare, astfel incat vacanta ta se anunta deja a fi perfecta: plaja, relaxare, un look superb si cafeaua NESCAFE cu gust atat de bun.

 

 


 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod