Sănătate. 5 alimente care-ţi prelungesc viaţa. Nu le evita!

Un studiu recent arată că un consum regulat de nuci te poate ajuta să trăieşti mai mult şi să nu suferi de boli grave.
Există unele alimente care s-au dovedit a fi esenţiale pentru sănătate, deoarece furnizează nutrienţii fără de care corpul nu funcţionează bine. Este esenţial să ai o alimentaţie mai simplă, bogată în fructe, legume, nuci/seminţe, cereale integrale, iar carnea şi lactatele să fie cosumate în cantităţi moderate. Astfel, organismul tău va beneficia de toţi nutrienţii de care are nevoie.

Pe lângă obiceiul de a mânca sănătos trebuie să incluzi în alimentaţie câteva alimente despre care se ştie că au un rol protector şi te ajută să trăieşti mai mult, fără să te îmbolnăveşti de boli grave.
Nu uita niciodată să consumi cele cinci alimente care sunt prioritare pentru sănătate:

1. Oleaginoase


Un pumn de oleaginoase crude (nuci, migdale, caju, fistic, alune, nucile braziliene) fereşte corpul de boli grave, precum diabet şi cancer. Specialiştii au descoperit că persoanele care obişnuiesc să consume zilnic câteva nuci îşi prelungesc viaţa şi îşi ajută corpul să lupte cu bolile grave.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • GO2-Romania.com pe 30 Aug 2015, 21:34
    Semintele

    si toate fructele si legumele in general sunt foarte bune pentru sanatate in general. In top cred ca trebuiau inclusi si strugurii, mai ales strugurii rosii.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod