Rasfata-te de ziua ta cu un mic dejun savuros servit in pat

Astazi e ziua ta... in afara de aniversare, 8 martie este singura zi a anului numai pentru tine si are o semnificatie aparte deoarece este omagiat eternul feminin, asociat cu frumusete, eleganta, rafinament... Meriti sa sarbatoresti, sa te simti - si sa fii - speciala. Exista atatea modalitati prin care ai putea face acest lucru, in functie de creativitatea ta sau a partenerului tau. Noi iti vom spune cum sa incepi ziua... continuarea depinde de tine!

Cum ai putea sarbatori inca de dimineata aceasta zi decat printr-un mic dejun imbelsugat si savuros, servit in pat? Si, din moment ce nu faci acest lucru zilnic, asigura-te ca va fi ceva cu totul deosebit si demn pentru Ziua Femeii.


Micul dejun servit in pat este foarte nostim. Nu ma crezi? Gandeste-te ca rasfatandu-te astfel vei regasi copilul din tine, va fi ca un fel de alint, mai rar (nu ai timp zilnic de asa ceva), dar cu atat mai placut. Iti garantam ca te vei simti cu totul diferit si vei avea parte de o zi deosebita.

Cereale, fructe si iaurt - combinatia perfecta intre sanatate si savoare

Nu necesita decat un minimum de efort si nu e necesar sa fii o maestra in arta culinara. Alege un bol mare, cerealele preferate, iaurt si cateva fructe exotice taiate cubulete.
Amesteca si, in functie de gust, poti adauga scortisoara, nuca de cocos sau dulceata. Nu-i asa ca suna imbietor? Si gandeste-te ca este cea mai buna asociere de vitamine si minerale pe care ai putea sa o obtii!

Cafea sau ceai?

Nu-mi imaginez cum ai putea incheia micul dejun fara o ceasca de cafea sau un ceai aromat. Si, daca ai luat o masa pe cinste, delecteaza-te cu o cafea, a carei savoare este incomparabila si care te imbata cu mirosul ei. Adauga lapte si zahar dupa gust (daca o bei simpla, cu atat mai bine, se spune ca numai atunci ii poti simti cu adevarat aroma).
Nu iti place laptele? Dar ce zici de o lingurita de frisca si, eventual, niste ciocolata?

Ei bine, cum te simti acum? Cu siguranta debordezi de energie, esti in forma maxima si vei avea o zi minunata! O meriti si nu o vei mai avea pana anul urmator, asa incat bucura-te de ea si de femeia din tine!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod