pui la cuptor

Pui la cuptor, cel mai bun deliciu pentru weekend: 3 rețete apetisante

După o săptămână plină, un pui bine rumenit la cuptor e cel mai bun răsfăț pentru weekend. Cu un vin bun alături, viața capătă culoare, iar zilele grele din urmă se topesc.

Am selectat trei rețete delicioase, în care puiul la cuptor are cel mai bun gust din lume. Alege-o pe cea care ți se pare cea mai potrivită, dar îți garantăm că, mai devreme sau mai târziu, le vei încerca și pe celelalte două!

Pui în crustă crocantă, la cuptor


Poți prepara acasă pui în crustă crocantă, cu numai câteva ingrediente, într-o variantă sănătoasă, la cuptor. Puiul prăjit în baie de ulei conține mult mai multe calorii comparativ cu cel pregătit la cuptor. Iată AICI cum să faci puiul în crustă crocantă, la cuptor!


Pui dulce acrișor la cuptor


Ingredientul vedetă al acestui preparat este ananasul.

Acesta dă gustul dulce al puiului. Găsești rețeta AICI!


Pui crocant la cuptor


Te pregăteşti pentru o petrecere şi nu ştii cu ce preparate delicioase să-ţi surprinzi invitaţii? Sau pur și simplu vrei să gătești ceva bun? Încearcă pui crocant la cuptor, o variantă mult mai sănătoasă decât pui prăjit în mult ulei. Descoperă AICI rețeta!

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod