Postul Crăciunului. Meniu raw vegan pentru o zi în care nu mănânci de dulce

Budinca de chia cu lapte vegetal este ideală la micul dejun, asigurând o mulţime de nutrienţi de care organismul tău are nevoie.
Un meniu raw vegan este potrivit pentru zilele în care vrei să ţii post. Acesta hrăneşte corpul, deoarece este diversificat, bogat în legume şi fructe, asigurând corpului substanţe nutritive şi multe fibre esenţiale pentru o digestie bună.

Iată sugestiile pe care ţi le oferim:


1. Micul dejun: Budincă de chia


Seminţele de chia au un conţinut bogat în fibre, acizi graşi omega-3 (scad colesterolul rău), proteine, vitamine (A, B, E, D), antioxidanţi şi minerale (calciu, fosfor, potasiu, sulf, fier, iod, cupru, zinc, sodiu, magneziu, mangan).

Pentru a face budincă
Amestecă două linguri cu seminţe de chia într-un pahar cu orice suc proaspăt stors, fructe pisate sau lapte de vacă/vegetal.
Aceste seminţe care au un conţinut ridicat de minerale, vitamine şi acizi graşi omega-3 au capacitatea de a absorbi lichidul, astfel încât vei obţine o budincă cremoasă.


2. Două gustări între mesele principale


Pentru gustările dintre mesele principale poţi să alegi: nuci şi seminţe crude, fructe uscate, fructe proaspete, toast cu unt de arahide şi felii de banană, toast cu brânză tofu şi legume proaspete.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Miuta pe 18 Dec 2015, 12:45
    ....budinca de chia....

    ......si apoi, banuiesc, vei sta pe wc toata ziua, atata timp cat se spune ca nu se va consuma mai mult de 2lingurite de chia pe zi.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod