Pacaleste-ti foamea!

Nu ti s-a intamplat niciodata sa te folosesti de mici trucuri pentru a-ti"pacali" foamea? Daca nu mai stii ce solutii sa aplici pentru a te feride kilogramele in plus, iata cateva mici secrete, adunate de la colegeledin redactie.

Daca bei un pahar din vinul preferat in timp ce gatesti, nu iti vei dorisa mananci foarte mult cand se asaza masa. Si cu siguranta gatitul vaparea mai placut!

Cand mergi in oras pentru a manca, acopera aproape jumatate dinmancarea pe care o comanzi in ceva imposibil de mancat.
Adica adaugamult sos cat mai condimentat sau multa sare sau vezi tu: in functie desituatie. Bineinteles asta daca nu iti este foarte, foarte foame.

Mananca jumatate de grefa inainte de fiecare masa si vei vedea ca nuiti va mai trebui multa mancare in timpul mesei, ba mai mult, vei aveao piele foarte hidratata si nu vei duce lipsa de vitamina C.

Spala-te pe dinti imediat dupa cina. Asta te va ajuta si sa ai o danturaperfecta, dar si sa nu mai fii tentata sa ciugulesti ceva inainte deculcare.

Incearca sa nu mai mananci nimic dupa ora 18:00.
Gandeste asa: tot ce asvrea sa mananc acum, pastrez pentru maine dimineata. Caloriile ard elecum ard in timpul zilei, dar noaptea nu fac altceva decat sa se asezeacolo unde iti doresti cel mai putin.

Cand vrei sa pierzi un pic din greutate, incearca sa manci timp de treizile numai mere. Oricat de multe doresti. Te vor ajuta si sa slabesti,dar si sa-ti cureti organismul.

Daca simti nevoia sa mananci intre mese, incearca mai bine sa bei oceasca - doua de ceai putin indulcit. Ai sa vezi ca dupa doua cesti nicisa vrei si nu mai poti manca!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod