O piele mai frumoasă cu meniul băuturilor pentru 24 de ore

Poate că ai foarte multe creme de îngrijire și dedici timp considerabil ritualului zilnic de înfrumusețare, dar farmecul și strălucirea pornesc din interior. Descoperă ce băuturi îți pot înfrumuseța tenul în 24 de ore.
Straturile diferite de seruri, esențe și creme sunt utile pentru echilibrarea și hidratarea pielii, dar nu sunt suficiente dacă nu acționezi și la nivelul meniului. Ceea ce consumi zilnic se reflectă și pe chipul tău și nu ai cum să ai o piele netedă și luminoasă dacă nu ai grijă ce îi furnizezi organismului. Nutrienții pe care îi primește corpul dictează și aspectul pielii, așa că este momentul să-ți schimbi strategia.
O variantă foarte simplă pentru a ameliora felul în care arată pielea este să alegi băuturile utile. În numai 24 de ore poți observa o schimbare remarcabilă dacă respecți recomandările nutriționiștilor. Meniul băuturilor alcătuit de specialiști pentru o zi îți va arăta că este posibil să folosești lichidele pentru a vedea o schimbare în oglindă. De asemenea, vei avea nevoie de multă voință pentru că ameliorarea constantă a imperfecțiunilor care te deranjează necesită respectarea acestor recomandări toată ziua și nu poți face excepții.
Poate că nu este la fel de distractiv ca și o listă de vinuri sau cocteiluri, dar meniul propus nu te obligă să uiți de gustul bun, iar de îndată ce vei vedea efectul precis nu te va deranja să respecți regulile.
În plus, nu îți va provoca diaree și nici nu vei face drumuri foarte dese la toaletă.

 
Iată ce băuturi trebuie să consumi în 24 de ore pentru un ten catifelat și strălucitor:

 
1. Apă

„Nimic nu face pielea mai netedă și fină decât cele 8 pahare de apă necesare în fiecare zi. Consumă-le de-a lungul zilei pentru a menține elasticitatea pielii și a da tenului un aspect uniform și sănătos”, recomandă dr. Rachel Nazarian, dermatolog și nutriționist.

 
2. Suc verde cu spanac 

„Spanacul conține nutrienți foarte importanți pentru piele. Vitamina A, care se regăsește și în cremele anti-aging sub formă de retinol, favorizează reînnoirea celulelor, refacerea pielii și eliminarea celulelor moarte care dau un aspect tern. Conține și vitamina C și cupru, care susțin producția de colagen, protejează pielea împotriva factorilor iritanți și accelerează viteza de vindecare a leziunilor acneice, prevenind semnele”, explică dr.
Nazarian. Consumă acest suc verde la micul dejun. Poți inlcude în el și pere, lime, lămâie și turmeric.

 
3. Lapte de soia

„Isoflavonele din soia mențin colagenul în piele, prelungind intervalul în care tenul arată revigorat și tânăr. Studiile realizate au arătat inclusiv că poate preveni formarea ridurilor ca urmare a expunerii la soare. Mineralele și proteinele din componența laptelui de soia reduc decolorarea pielii și previn petele pigmentare, menținând o nuanță uniformă a tenului”, spune dr. Nazarian. Laptele de soia se bea tot la micul dejun, într-o ordine clară. Trebuie să începi cu un pahar de suc verde, apoi mănânci, iar la final bei o ceașcă de lapte de soia.

 
4. Ceai verde

„Este foarte bogat în antioxidanți, în special catehine și polifenoli, care protejează pielea împotriva radiațiilor ultraviolete și reduc riscul de arsuri solare. De asemenea, diminuează înroșirea pielii și previn inflamațiile”, spune dr.
Nazarian. Bea 2 cești de ceai verde în cursul după-amiezii. Vei avea din nou energie și vei ocoli dulciurile.

 
5. Suc de rodie

„Este un suc cu totul special pentru că îți furnizează foarte mulți antioxidanți, o cantitate dublă de polifenoli față de ceaiul verde. În plus, sucul de rodie hrănește celulele fibroblaste din piele, care produc colagen. Mai mult colagen înseamnă mai puține riduri și linii de expresie. Densitatea antioxidanților din sucul de rodie ameliorează nuanța pielii și îți redă strălucirea și aspectul sănătos”, potrivit dr. Nazarian. Bea un pahar de suc de rodie în fiecare seară, cu 20 de minute înainte de a lua cina.

 
6. Apă infuzată cu felii de castravete

„Castraveții conțin apă în proporție de 90%, fiind ideali pentru menținerea unui nivel optim de hidratare a pielii. De asemenea, îți asigură o doză utilă de magneziu și potasiu, care echilibrează pH-ul pielii și diminuează inflamațiile”, spune dr.
Nazarian. Bea un pahar de apă cu felii de castravete înainte de culcare. A doua zi vei putea admira rezultatele în oglindă.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod