Nicole Scherzinger a vorbit deschis despre lupta ei cu bulimia

S-a luptat cu această tulburare şi s-a automutilat peste opt ani de zile, după cum recunoaşte vedeta într-un interviu recent. Drama unei femei frumoase

Frumoasa cântăreaţă de 36 de ani a luat hotărârea să vorbească deschis despre cum a învins lupta cu bulimia, tulburare de alimentaţie cu care s-a confruntat în perioada cât era în trupa Pussycat Dolls (2004-2010).

Nicole Scherzinger are o siluetă admirată de milioane de femei din întreaga lume. Trăsăturile

Mă uram. Eram dezgustată de mine şi mi-era foarte ruşine cu imaginea mea Nicole Scherzinger
sale exotice şi sex-appeal-ul au transformat-o în una dintre cele mai dorite celebrităţi. În toată această perioadă însă vedeta trăia o adevărată dramă.
Timp de mai bine de opt ani, s-a luptat cu bulimia şi s-a automutilat.

"Numai când mă gândesc la acea perioadă încerc să nu plâng. Bulimia este o boală care îţi fură totul şi o perioadă foarte urâtă din viaţa mea. Dar o poţi învinge definitiv. Eu am făcut-o şi de asta e foarte important pentru mine că împărtăşeşsc povestea mea care poate să ajute alte persoane în aceeaşi situaţie. M-am simţtit atât de singură ... dar mi-am făcut singură viaţa un calvar. Te ascunzi de toată lumea, te izolezi ca să ţii secretul. Însă trebuie să ştii că bulimia se poate învinge.
Nu renunţa la tine, deoarece viaţa este frumoasă şi trebuie să o trăieşti din plin",
a declarat Nicole Scherzinger în interviul acordat revistei Cosmopolitan.

Nicole Scherzinger i-a spus "Da" lui Hamilton

Vedeta a vorbit despre faptul că toată lumea o admira pentru corpul său tonifiat, însă ea trăia o adevărată tragedie. Începuse să-şi piardă vocea din cauza faptului că-şi inducea voma şi s-a întâmplat de mai multe ori ca managerul trupei să o găsească leşinată pe jos.

"Începusem să-mi pierd vocea, nu mai puteam să cânt la concerte şi apoi mi-am amintit cum m-a găsit managerul leşinată pe podea la concertele din Malta sau la cele din sudul Franţei.

Mi-am dat seama că aveam să pierd totul dacă nu învăţ să mă iubesc aşa cum sunt şi am luat hotărârea să înving această boală. Este foarte trist cum mi-am irosit viaţa. Aveam o viaţă perfectă din afară, trupa era pe val, însă eu mă simţeam mizerabil. Nu voi mai lăsa vreodată să mi se întâmple aşa ceva. Ştii ... avem doar o singură viaţă", povesteşte vedeta în interviu.

Cum să fii la fel de sexy precum Nicole Scherzinger. Ce trucuri foloseşte

Ea a vorbit pentru prima dată deapre bulimie în 2012 când a declarat într-un interviu acordat pentru postul de televiziune VH1 că atunci când ieşea din lumina reflectoarelor de pe scenă se întorcea în cameră şi se simţea foarte singură.

"Era ca o dependenţă. Nu am luat niciodată droguri, dar se pare că îmi plăcea să-mi provoc suferinţă. Bulimia era un soi de dependenţă a mea. Când coboram de pe scenă, ajungeam singură în cameră şi încercam să-mi fac rău", a povestit vedeta.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod