Micul dejun: 5 obiceiuri greşite care-ţi distrug ziua

Bei cafeaua imediat ce te-ai trezit? Este posibil ca tocmai acesta să fie motivul pentru care nu ai deloc energie. Vezi de ce nu este bine!
Chiar dacă ai avut o noapte bună şi ai dormit suficient poţi să-ţi strici dimineaţa cu următoarele obiceiuri proaste care te storc instant de energie. Descoperă ce faci greşit dimineaţa şi de ce nu ai energie pe parcursul zilei:


1. Bei cafeaua prea devreme


Potrivit specialiştilor, cafeaua nu se bea imediat la trezire, deoarece energia ta va creşte brusc, însă se va termina de îndată ce ajungi la muncă şi ai nevoie de ea. Cel mai bun moment ca să savurezi cafeaua de dimineaţă este la o oră după ce te-ai ridicat din pat şi după ce ai luat micul dejun.
Astfel, corpul tău va beneficia din plin de energia pe care o conferă cofeina şi efectul durează mai mult timp.2. Sari peste micul dejun


Al doilea obicei care îţi poate distruge dimineaţa este lipsa unei mese care să ofere corpului nutrienţii necesari. Faptul că renunţi la micul dejun şi ai prima masă abia la prânz nu face decât să te înfometeze peste măsură şi să te lase fără pic de energie până la momentul în care vei mânca.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod