Mentine-ti sanatatea cu ajutorul cerealelor integrale

Cerealele integrale constituie un aliment preferat de tot mai multi oameni. Cercetarile efectuate recent au demonstrat ca acestea sunt un aliment esential pentru mentinerea sanatatii, atat prin elementele nutritive pe care le contin, dar si pentru ca ne confera energie pe durata intregii zile.
De ce este recomandabil sa consumam cereale integrale?

In prepararea cerealelor integrale se intrebuinteaza boabe intregi de grau, porumb, orz si ovaz. Sunt folosite astfel atat membrana exterioara, germenul, cat si membrana interioara a boabelor de cereale proaspete si nu se pierde nici un singur element nutritiv esential organismului tau.

Germenul bobului de cereale este bogat in vitaminele B, E si antioxidanti. Elementele nutritive continute de cerealele integrale Nestlé te vor ajuta  sa-ti mentii pielea, parul si unghiile sanatoase.
Membrana interioara a bobului este o sursa importanta de carbohidrati si proteine. Astfel, vei fi plina de energie si iti vei indeplini cu succes toate sarcinile zilnice.

Membrana exterioara a boabelor de cereale contine fibre, vitamina B si minerale.
Dar cerealele integrale nu sunt numai un aliment sanatos si gustos, ci si satios pentru ca se digera intr-o perioada de timp mai lunga, sunt sarace in calorii si nu contin colesterol. Prin urmare, vor descuraja consumul des de gustari pe perioada zilei.
Astfel, principala cauza a kilogramelor in plus nu va mai fi o problema pentru tine.

Cerealele integrale constituie ingredientul ideal al unui mic dejun sanatos. Atat pentru copii, cat si pentru adulti. Ele confera organismului uman necesarul zilnic de vitamine si substante nutritive. Consumate dimineata, asigura un echilibru alimentar pentru intreaga zi si in plus, sunt usor de preparat. 


Un stil de viata mult mai sanatos


Daca faci din micul dejun alcatuit din cereale integrale o obisnuinta, organismul tau te va rasplati cu o sanatate de fier foarte multi ani.
Cerealele integrale iti vor da energie sa ai grija de tine si de cei dragi si sa-i inveti si pe ei regulile unui stil de viata sanatos. Ca sa va bucurati impreuna de multe dimineti fericite si zile integral bune!

Publireportaj

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod