Legume si fructe indicate in functie de afectiune

Terapia cu sucuri proaspete din legume si fructe este o metoda ajutatoare in tratamentul diverselor afectiuni. Pe langa proprietatile medicinale, acestea au o actiune extraordinara de revitalizare si reintinerire asupra tuturor organelor, glandelor si ajuta la restabilirea unor functii importante din organism. Care sunt cele mai indicate fructe si legume, in ce afectiuni sunt ele recomandate si care sun precautiile necesare de luat?
Terapia cu sucuri proaspete din legume si fructe este o metoda ajutatoare in tratamentul diverselor afectiuni. Pe langa proprietatile medicinale, acestea au o actiune extraordinara de revitalizare si reintinerire asupra tuturor organelor, glandelor si ajuta la restabilirea unor functii importante din organism.  Care sunt cele mai indicate fructe si legume, in ce afectiuni sunt ele recomandate si care sun precautiile necesare de luat?
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mihai pe 9 Aug 2008, 10:42
    Legume

    Un articol scris la modul general de nespecialisti, ce nu ajuta nimanui. Exemplu afirmatia de mai jos este incorecta caci... nu insulina se reduce ci glicemia! "Unele sucuri contin ingrediente naturale cu proprietati medicinale, hormoni vegetali si substante antibiotice: de exemplu, fasolea verde reduce secretia de insulina, iar ...."

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod