Integral este mai bun

Ti se pare firesc ca lucrurile pe care te bazezi sa fie complete. Insa nu toate sunt si uneori acest lucru nu este evident. De exemplu, cerealele rafinate, care se consuma la micul dejun, sunt obtinute printr-un procedeu de prelucrare care inlatura parti bogate in nutrienti. Cerealele Integrale Nestlé pastreaza tot ce a creat Natura si iti ofera un plus de vitamine (C, B1, B2, B6, B12) si minerale (Calciu si Fier).
Ce sunt cerealele integrale?

Cand boabele sunt macinate sau rafinate, coaja si germenul sunt inlaturate, ramanand doar membrana interioara. Astfel se pierde mare parte din valoarea nutritiva a boabelor.Cerealele integrale Nestle folosesc toate cele 3 parti si pastreaza intacte toate elementele esentiale pe care acestea le contin. De aceea, integral este mai bun.

De ce sunt cerealele integrale benefice pentru tine?

CEREALELE INTEGRALE reprezinta o parte importanta a unei diete zilnice echilibrate, iar studiile independente au aratat ca femeile care consuma cereale integrale, de cel putin trei ori pe zi, au tendinta de a-si mentine silueta mult mai mult timp!

Integral pentru o viata mai sanatoasa!

Ca sa te simti bine si increzatoare in fiecare zi, trebuie sa stii ca lucrurile din viata ta sunt complete.
Sfatul Nestlé este sa combini exercitiile fizice regulate cu o dieta bogata in fructe, legume si cereale integrale. Acestea te hranesc, dar nu te ingrasa, au grija de sanatatea ta si iti confera o stare de bine toata ziua.

Cauta acest simbol care iti garanteaza ca ai ales
CEREALE INTEGRALE!

Advertorial
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod