Îngheţată de căpşuni. 5 cele mai rapide reţete

Căpşunile sunt foarte aromate şi sunt potrivite pentru a face îngheţată. Descoperă cele mai rapide combinaţii de îngheţată de căpşuni pentru a obţine un desert răcoritor!
Căpşunile sunt în plin sezon şi trebuie să profităm de aroma lor delicioasă. Ca să variezi puţin meniul trebuie să cunoşti şi câteva preparate care merg de minune cu căpşuni. Dacă ai văzut deja recomandările noastre de deserturi delicioase cu căpşuni, acum îţi prezentăm cele mai rapide reţete de îngheţată de căpşuni. Trebuie să le încerci!

1. Îngheţată de căpşuni şi banane


Ai nevoie de banane şi căpşuni congelate pentru a face o îngheţată cremoasă, sănătoasă şi delicioasă. Pune la congelator bucăţi de banane şi căpşuni aromate, după care le mixezi împreună în robotul de bucătărie.
Opţional poţi să adaugi puţină smântână lichidă grasă şi zahăr, însă îngheţata va fi delicioasă şi fără aceste ingrediente.


2. Îngheţată de căpşuni pe băţ


Ai nevoie de forme pentru îngheţată pe băţ pe care să le umpli cu o cremă delicioasă de căpşuni preparată din o conservă de lapte de cocos gras, căpşuni proaspete şi miere de albine. Se mixează toate ingredientele în blender, se toarnă în formele pentru îngheţată şi se lasă la congelator peste noapte după ce ai introdus beţişoarele.
Ca să scoţi îngheţata din forme trebuie să o laşi 5 minute la temperatura camerei.
    
    

3. Îngheţată de căpşuni cu iaurt


Ai nevoie de: 2 căni de căpşuni congelate în prealabil, 3 linguri cu miere de albine, 1 ceaşcă cu iaurt degresat sau cu multă grăsime şi 1 lingură cu zeamă de lămâie. Se mixează în robotul de bucătărie toate ingredientele până când obţii o îngheţată cremoasă.


4. Sorbet de căpşuni


Ai nevoie de 2 căni cu căpşuni tăiate în jumătăţi şi congelate. Opţional poţi să adaugi puţin zahăr dacă preferi.
Căpşunile congelate se mixează în robotul de bucătărie până când obţii un sorbet pe care îl poţi consuma imediat sau să-l congelezi pentru mai târziu.


5. Îngheţată de căpşuni cu ciocolată


Ai nevoie de: 1 ceaşcă cu lapte de migdale sau alt lapte vegetal, 2 banane, o ceaşcă cu căpşuni, 2 linguri de cacao pudră  şi 2 linguriţe cu miere de albine. Se mixează în blender toate ingredientele şi se toarnă în formele pentru îngheţată. Se păstrează la congelator.

Foto: pinterest.com

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod