Iconic Kids, disponibil la Mega Image, în București

În această săptămână, produse Iconic Kids, alături de produse din gama Iconic Health by Camelia Șucu, vor putea fi găsite în șase magazine Mega Image din București. Mișcarea face parte din strategia de extindere Iconic Health, împreună cu noua divizie Iconic Kids.
“Mă bucură faptul că lanțul de supermaketuri Mega Image îmbrățișează stilul de viață sănătos pe care îl propunem. Prin parteneriatul cu Iconic Kids, putem livra clienților Mega Image produsele ideale pentru o viață sănătoasă. De acum înainte nu mai putem spune că nu găsim mâncare sănătoasă în supermarketuri. Trebuie doar să vrem să trăim sănătos și să luăm cele mai bune alegeri pentru noi și pentru familia noastră”, a spus Camelia Șucu, co-fondator Iconic Health.

Preparatele care pot fi găsite în supermarketuri, pentru început, constituie baza unui mic-dejun, dar și a unui prânz, în două variante propuse de Cristina Mirică, nutriționistul Iconic Health.

Happy Tummy, sucul presat la rece din ananas, măr, lămâie, ghimbir și mentă, alături de o porție porridge cu fructe de pădure, este propunerea nutriționistului pentru un început în forță al micuțului.
Prima variantă de pachet de prânz pentru copii conține tortilla de pui și brioșă cu fructe pădure, iar al doilea este format din mini pizza cu blat de quinoa.

Cele șase magazine Mega Image sunt plasate în Piața Charles de Gaulle, Piața Victoriei, șoseaua Fabrica de Glucoză, Piața Gemeni, Jolie Ville și în Promenada Mall.

Pe lângă produsele Iconic Kids dedicate copiilor, pe rafturile Mega Image vor fi prezente și câteva dintre preparatele de succes Iconic Health. Așa că, începând de săptămâna aceasta, sucurile presate la rece Happy Tummy, Berry Beautiful, Immunity Potion, Vitaboost, Detox Mix și smoothie-urile  Berry Heaven și Choco Coco pot fi găsite și în magazine.

Mâncarea sănătoasă va acompania băuturile zilnice: brioșe cu ciuperci și spanac, chifteluțe de mei, chifteluțe tofu cu susan, minifrigărui tofu cu legume, pizza cu blat de dovlecel, humus cu betișoare de legume, sufleu de broccoli, dovlecel cu ton, salata Iconic, salata Beirut sau Tabouleh cu mei și mousse de ciocolată.

Această mișcare vine la o lună după lansarea serviciului Iconic Kids, un meniu creat de nutriționistul Cristina Mirică.
Iconic Kids este un serviciu special creat pentru cei mici, dar și pentru mamele ocupate, dar preocupate de alimentația corectă a copiilor. Preparatele sunt realizate din ingrediente 100% naturale, de cea mai bună calitate, fără adaos de arome, coloranți sau conservanți.

Meniul este împărțit în trei categorii: pentru copiii cu intoleranțe la gluten și lactoză, pentru copiii cu intoleranță la gluten și pentru copiii fără intoleranțe.

Preparatele pot fi achiziționate online de pe site-ul www.iconichealth.ro. Astfel, o masă sănătoasă și completă poate fi la dispoziția familiei la timp pentru mic-dejun, prânz, cină și desert.
Produsele sunt create pentru copiii cu vârsta de peste 3 ani, iar prețurile sunt cuprinse între 7 și 30 de lei. De asemenea, părinții care doresc soluții individuale în funcție de sensibilitățile copilului, pot apela la specialiștii Iconic Kids pentru un meniu personalizat.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod