Iaurtul natural Cedra de la Napolact – o combinație cum nu s-a mai pomenit din trei tipuri de lapte: vacă, bivoliță și oaie

În luna mai, Napolact readuce în casele românilor iaurtul natural Cedra într-un ambalaj nou și inedit. Cu sloganul “Gustă un iaurt cum nu s-a mai pomenit”, Cedra de la Napolact vine cu o rețetă unică pe piața românească, care pune laolaltă laptele de vacă, bivoliță și oaie, doar din inima Ardealului. Cu fiecare linguriță de Cedra, te vei bucura de gustul bogat și autentic al Ardealului, care-ți aminteste că lucrurile bune au nevoie de răbdare, pricepere și ajutor de la natură.

Și pentru că iaurtul cum nu s-a mai pomenit se cuvine să fie îmbrăcat într-un strai pe măsură, noul Cedra de la Napolact șade acum într-un ambalaj complet transparent care lasă să se vadă consistența autentică și bogată a produsului pregătit cu grijă și pricepere din lapte proaspăt din inima Ardealului.

Iartul Natural Cedra de la Napolact este disponibil în 3 variante: 140 g, 300 g sau 850 g.



De mai bine de 105 de ani, Napolact este unul din cei mai importanți producători de lactate.

Din bătrâni umblă vorba că Napolact s-a numit mai întâi Atelierul lui Vlad. Iară asta se întâmpla de mult, pe la 1905. Producător de unt și brânză de vacă și transformat în “Întreprinderea de Industrializare a Laptelui Cluj” odată cu naționalizarea din 1948, Napolact s-a născut ca brand în 1990.

Cu toate acestea, tradiția este mult mai veche și reprezintă inspirația pentru toate produsele noastre, făcute cu lapte din inima Ardealului. Ele sunt o continuare a produselor tradiționale din gospodăriile țărănești.

Pasiunea pentru tradiție ne inspiră în tot și în toate. Fie că este vorba de iaurt sau brânză, sana sau chefir, ne dorim să oferim cele mai bune produse inspirate dintr-o lume mai curată, mai liniștită, mai deschisă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod