roșii cu castraveți

Gestul banal care ne poate ucide! De ce nu e bine să mâncăm roșii cu castraveți în același timp

Salata cu roșii și castraveți se află în meniul fiecărui român - mai ales în zilele de vară când nu îți vine să deschizi cuptorul pentru nimic în lume! Dar, veste proastă! Această combinație nu este cea mai indicată, dacă stăm să luăm în considerare spusele specialiștilor.
Potrivit newsbugmedia.com, combinația dintre roșii și castraveți poate avea urmări destul de serioase asupra organismului nostru.

Există diferite tipuri de alimente care trebuie consumate separat, deoarece combinarea lor cu alte alimente ar putea provoca indigestie, balonare, dureri de stomac, greață, oboseală și cosntipație.

Combinarea alimentelor care se digeră rapid cu cele care se digeră lent este o idee extrem de rea întrucât cel cu o digestie lentă va ajunge în intestin de îndată ce primul este complet digerat.
Acest lucru va creea fermentarea alimentelor în stomac care poate dăuna întregului corp.

Citește și Cum a ajuns o femeie să se lupte pentru viața ei, de la o simplă indigestie. Nu ignora simptomele acestei boli ucigașe

Acesta este și cazul roșiilor și al castraveților, două alimente care nu ar trebui combinate niciodată, ci ar trebui consumate separat. Citește continuarea pe divahair.ro!
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Viergil Neagu pe 16 Iun 2020, 12:10
    Asocierea alimentelor

    Ne bucuram ca a-ti pus acest subiect despre asocierea alimentelor pentru ca aveti mai multa credibilitate ln fata publicului larg si vo rfi multi care vor tine cont de aceste recomandari.Datorita relei asocieri si starii negative oamenii sant bolnavi si mor lnainte de vreme.Parintele medicinii moderne spunea:Medicamentul sa va fie hrana,iarHrana sa va fie medicament:

    0
    0

  • Virgil Neagu pe 16 Iun 2020, 11:47
    asocierea alimentelor

    exista carti cu sfaturi ,,cum sa mancam sanatos;scrisa de o doamna din America prin anii 1850 si anume ,,dieta si hrana:si Divina vindecare,,.Noi le cunoastem bine si le practicam zi de zi si santem sanatosi .Am vorbit cu multe persoane dar nu doresc sa se schimbe.Avem multe experiente ln aceasta directie.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod