Faina de migdale, varianta fără gluten pentru aluaturi și dulciuri sănătoase: Beneficii și rețete rapide

Vrei să elimini glutenul din alimentația ta sau măcar să diminuezi consumul de făinoase din când în când?
Poate ca te gandesti ca nu consumi atat de multa faina. Cu toate acestea, adevarul este ca ea poate trece cu usurinta neobservata. Gandeste-te numai la covrigei, snacksuri, paste, pizza si diversi biscuiti pe care ii rontai in fiecare saptamana. Cantitatile se aduna fara sa iti dai seama!

O dieta foarte bogata in faina din grau te poate face sa te simti mai lenta si mai lipsita de energie. In plus, in timp, poate duce si la o crestere semnificativa in greutate. De aceea, daca vrei sa faci un experiment si sa gasesti o alternativa superioara, faina de migdale poate fi solutia perfecta pentru tine!

Ce beneficii iti aduce faina de migdale?


Spre deosebire de alte tipuri de faina, cea de migdale este incredibil de bogata in nutrienti esentiali.
Aceasta contine o cantitate semnificativa de vitamina E, ceea ce inseamna ca iti aduce un aport impotant de antioxidanti, care au efect anti-aging. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod