Dr. Oz: Top 10 alimente care luptă cu ridurile. Cum te ajută?

Pe lângă intervenţiile efectuate în cabinetele specializate şi cremele costisitoare, alimentaţia poate fi de un real folos în recăpătarea frumuseţii pielii. Află de la Dr. Oz cele mai eficiente alimente care luptă cu ridurile!

Potrivit specialiştilor de la Universitatea din Nottingham, îmbătrânirea precoce poate fi prevenită cu ajutorul dietei bogate în fructe şi legume. Studiul publicat în revista de sănătate Evolution and Human Behaviour şi citat de www.time.com arată că dieta poate stimula producţia naturală de colagen de la nivelul epidermei şi astfel poate reduce ridurile.

Important este să alegi corect alimentele.

O dietă care poate să încetinească foarte mult apariţia ridurilor trebuie să conţină mulţi antioxidanţi. Aceştia protejează organismul de efectele nocive ale radicalilor liberi, ajutând la menţinerea aspectului tânăr al pielii. Astfel, este recomandat să optezi pentru o dietă bogată în fibre care să cuprindă cât mai multe fructe şi legume. Opt, chiar zece porţii pe zi te vor ajuta să-ţi păstrezi prospeţimea pielii. Atât fructele cât şi legumele sunt sărace în calorii şi ajută la detoxifiere şi la regenerarea celulară.

Iată super-alimentele pe care ţi le recomandă Dr. Oz în lupta împotriva ridurilor:

 

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ibo pe 16 Mar 2012, 22:49
    :)

    super!!!!!!!!!!!!!

    9
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod