Dr. Oz: Cele mai bune alimente cu rol anti-îmbătrânire

3. Alga verde Chlorella împiedică albirea prematură a părului


Medicul dermatolog Howard Brooks care a fost invitat la emisiunea moderată de Dr. Oz explică cei mai importanţi factori de risc atunci când vine vorba despre încărunţirea prematură: moştenirea genetică şi stresul. Soluţia cu efect imediat pentru a împiedica albirea prematură a părului este să iei o doză zilnică de 1000 miligrame de chlorella (algă verde).


4. Sfecla roşie curăţă colonul şi redă strălucirea pielii


Potrivit specialistului, sfecla roşie este un aliment cu un puternic efect asupra organismului. Aceasta curăţă în mod natural colonul de toxine, favorizând detoxifierea corpului.
Astfel, pielea ta îşi va recăpăta străllucirea, părul va arăta mai sănătos şi va asigura un nivel mare de energie. Mai mult, consumul de sfeclă roşie te ajută să scapi de problemele cu cearcănele şi vei avea ochii mai odihniţi.


5. Citricele estompează celulita


Au un conţinut ridicat de vitamina C, împiedicând formarea celulitei. Cel mai bun moment pentru a consuma citrice pentru a obţine un efect garantat anticelulitic este dimineaţa pe stomacul gol, recomanda Dr. Oz.


6. Nucile crude conţin grăsimi bune care întineresc tenul


Consumă-le în salate, alături de cerealele integrale de la micul dejun sau ca gustare între mesele principale. Datorită conţinutului bogat în grăsimi sănătoase, nucile au rolul de a împrospăta aspectul tenului şi de a estompa vizibil ridurile.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • GABIERUL pe 26 Iul 2014, 14:43
    Completare fff importanta ... :)

    TOATE sunt bune, cele scrise. Dar ati uitat de SEX in Doze Masive si ZILNICE. Adica Sex in Stil TAO ... Aceasta Viziune asupra Life Style m-a facut ca la 69 de ani sa ... "combat" zilnic si mult ... Efectele se VAD asupra Aspectului, Siluetei, Vivacitatii, Pielii, Mintii. Batraneluu' Ala care SE DA tanar pa la TV_s, Vegetarianul Crancen, este "mic" pe langa mine ... Nu mai vorbesc de Actori BINE pastrati, ca Pierce Brosnan ... BINE pastrati, comprativ cu MASA de Cetateni care : - se otravesc cu Mancaruri GATITE si AMESTECATE - se otravesc si mai mult cu Alde Fast_Food_s si Procesatele, Ambalatele cu Sclipici din Super_Market_s, Sucurile fie SI naturale - se amagesc cu Alde Pilates, Cardio, Aerobics ... BINE pastrati, comparativ cu MASA de Cetateni

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod