Dr. Oz: Ce să mănânci înainte şi după antrenamentul la sală?

După antrenament


1. Piept de pui la grătar cu orz

Optează pentru carnea de pui, peşte sau curcan pentru mesele după antrenament sportiv, deoarece conţin proteine de bună calitate. Acestea merg de minune atunci când sunt combinate cu orzul fiert simplu, deoarece conţine carbohidraţi complecşi necesari după antrenament.


2. Iaurt grecesc simplu amestecat cu fructe proaspete

Iaurtul grecesc are un conţinut ridicat de proteine, iar fructele conţin carbohidraţi simpli. Este o combinaţie potrivită atât înainte de un antrenament sportiv, cât şi după ce ai plecat de sală.




3. Ou fiert moale cu o felie de pâine integrală prăjită

Ouăle sunt o sursă bună de proteine şi grăsimi sănătoase care ajută muşchii să-şi revină după un efort intens. Se combină de minune cu o felie de pâine integrală prăjită, deoarece aceasta conţine carbohidraţi complecşi.


4. Carne de curcan tocată cu chilli şi orez brun

Amestecul de carne tocată de curcan şi chilli asigură un conţinut ridicat de proteine de calitate, necesare pentru muşchi. Se combină de minune cu orezul brun, deoarece asigură carbohidraţi complecşi şi fibre.
La această combinaţie mai puţin să adaugi câteva feliţe de avocado care conţine grăsimi sănătoase şi asigură senzaţia de saţietate.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod