Dr. Oz. 6 lucruri simple pe care le poţi face pentru sănătatea ta

4. Nu lăsa ca starea ta de spirit să-ţi dicteze ce să mănânci


Este un lucru important de care trebuie să ţii cont, avertizează celebrul medic. Adică îţi este foarte uşor să te refugiezi în mâncarea nesănătoasă atunci când eşti mai tristă sau nu ai niciun chef de nimic, însă nu trebuie să te laşi mereu influenţată de starea ta de spirit, ci să încerci să mănânci ceva ce-ţi place, dar în varianta mai sănătoasă. Dacă mănânci dulciuri după-amiaza când te apucă pofta te vei simţi mai bine pe moment, însă după câteva ore nivelul tău de energie va scădea brusc.

În locul dulciurilor rafinate, Dr. Oz îţi recomandă să consumi un iaurt grecesc cu puţină miere şi câteva nuci crude. Sau câteva bucăţele de ciocolată neagră care îţi vor satisface pofta de dulce şi conferă energie.

5. Ridică-te de pe scaun!


Nu sta jos toată ziua, ci încearcă să faci pauze mai dese în care să te ridici de pe scaun pentru a îmbunătăţi circulaţia sângelui. Acest lucru are un impact considerabil asupra sănătăţii tale şi trebuie să-l incluzi în programul tău încărcat.

6. Bea apă plată în fiecare zi!


Este esenţială pentru corp, deoarece în lipsa ei apare deshidratarea şi starea accentuată de oboseală, avertizează Dr. Oz. Pune fructe şi lămâie în apă pentru a-i conferi un gust, în cazul în care îţi este greu să o consumi. De asemenea, ceaiurile medicinale pot să constituie o soluţie bună pentru un aport însemnat de lichide în corp. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod