Dr. Mihaela Bilic - "Oricine poate slabi. Totul tine de vointa!"

Succesul pacientilor sai vedeta, precum Mihaela Radulescu sau Teo Trandafir, a reusit sa ambitioneze numeroase persoane care lupta cu kilogramele in plus.
Cunoscuta drept "nutritionista vedetelor", Dr. Mihaela Bilic se numara printre cei mai renumiti nutritionisti din Romania. Succesul pacientilor sai vedeta, precum Mihaela Radulescu sau Teo Trandafir, care au scapat de kilogramele in plus vazand cu ochii, a atras atentia si a reusit sa ambitioneze numeroase persoane care se lupta cu kilogramele nedorite.

Pentru a oferi raspunsuri cat mai multor persoane care se confrunta cu obiceiurile alimentare proaste, Mihaela Bilic a lansat cartea "Traiesc, deci ma abtin".
Succesul a fost imediat, cartea sa fiind bestseller-ul anului 2008.

Cum ii convingeti pe pacientii dumneavoastra sa manance sanatos?

Le explic pacientilor ca organismul nostru are nevoie de o serie de nutrimente pentru ca fiecare organ sa functioneze cum trebuie. Daca acesta nu primeste cantitatea necesara de glucide, lipide, proteine si vitamine, in timp apar dezechilibre care duc la diverse afectiuni. Si cu totii stim ca este mai usor sa previi decat sa vindeci.
 
Cu siguranta, vi se intampla sa fiti "bombardata" cu intrebari referitoare la nutritie, si nu doar de catre pacienti.
Cum reusiti sa le gestionati?


Intr-adevar, sunt asaltata zilnic cu intrebari si incerc pe cat posibil sa ajut cat mai multi oameni sa adopte o alimentatie sanatoasa. Tocmai de aceea m-am decis sa scriu cartea "Traiesc, deci ma abtin", care contine tot ce trebuie sa stiti pentru a avea o viata sanatoasa si pentru a scapa definitiv de kilogramele in plus.

Ati lucrat cu numeroase vedete. Cine v-a impresionat in mod deosebit si in ce fel?

Un bun exemplu pentru toate femeile care isi doresc o silueta de invidiat este Mihaela Radulescu, vedeta care a reusit, cu ajutor din partea mea, dar mai ales datorita vointei sale extraordinare, sa slabeasca 32 de kilograme dupa nastere.
Ea a stiut sa valorifice cu succes informatiile pe care i le-am oferit cu privire la dieta propusa. Nu numai ca si-a schimbat radical modul de a se hrani, dar a impus o alimentatie sanatoasa si familiei sale.
 

Comentariile 1-50 din 103

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cristina pe 28 Nov 2014, 19:21
    disperarea de a slabi

    buna seara dragelor ma numesc Cristina am 39 de ani si 105 kg.nu mai am pofta de viata nu ma mai suport as dori un sfat de la doamna doctor de la voi fetelor cum sa fac sa slabesc este greu foarte greu.va multumesc anticipat si astept raspuns pe mailul meu alexandrustefan3@yahoo.com poate formam un grup pe fb.sa ne ajutam intre noi.

    0
    0

  • vasile elisabeta pe 18 Iun 2014, 11:34
    cura de slabire

    tare asi vrea sa slabesc dar ptr. cei saraci nu sunt nutritionisti disponibili

    8
    0

  • argentina lingurar pe 9 Ian 2014, 20:43
    vreau sa slabesc si nu reusesc

    buna o rugaminte am. am 37 de ani si cintaresc 82 de kil am incercat tote dietile nu ma ajutat la nimic mam inscris la sala nu ma ajutat la nimic sint disperata am lut tot felu de pastile am consumat ciaiuri la greu mincam salate creme de anti cielulit nimic miam cumparat o centura vibratore care arde grasimea nimic sint in spania de 10 ani si am fost peste tot la centre de diete mau pus la tot felu de diete si nimic au ramas blocati si ei dar eu sint la pamint cu nervi si disperata ca nu pot da chilogramele jos ajutatima va rog frumos multumesc argentina

    5
    2

  • alexandra pe 9 Aug 2013, 12:56
    vreau sa slabesc

    am 18 ani 1.52 si 60 de kg..as vrea sa slabesc 5-6 kg si nu reusesc nici macar un kg ..de cateva sapt fac genoflexiuni abdomene si am renuntat si la dulciuri si mananc doar 2 felii de paine pe zi..am nevoie de cateva sfaturi de la cei care ma pot ajuta..multumesc anticipat

    10
    0

  • DANIELA pe 21 Iul 2013, 15:18
    VREAU SA SLABESC REPEDE

    VA ROG SA MA AJUTATI SI PE MINE....VREAU SA SLABESC DAR NU STIU CE ALIMENTE SA CONSUM SA NU MA INGRAS CE ESTE INDICAT SA MANANC SI CE NU....

    5
    0

  • DANIELA pe 21 Iul 2013, 15:18
    VREAU SA SLABESC REPEDE

    VA ROG SA MA AJUTATI SI PE MINE....VREAU SA SLABESC DAR NU STIU CE ALIMENTE SA CONSUM SA NU MA INGRAS CE ESTE INDICAT SA MANANC SI CE NU....

    0
    0

  • DANIELA pe 21 Iul 2013, 15:03
    VREAU SA SLABESC

    BUNA ZIUA VA ROG MULT SA AMI SPUNA SI MIE CINEVA...CUM POT SLABI....AM 32 DE ANI 158 inaltime SI 81 de kg..... AM FOST LA DR SI MIA SPUS CA TREBUI SA SLABESC 20 de kg PT A PUTEA RAMANE INSARCINATA....FAPTUL CA SUNT CAM GRASUTA...SI NU POT SLABI.... MA TERMINA PHSIHIC VA ROG DIN SUFLET SA MA AJUTATIIIII .DACA STIE CINEVA VREO DIETA SAU CUM POT SLABI VA ROG SCRIETIMI... VA MULTUMESC DIN SUFLET.

    3
    6

  • Pavaluca pe 25 Ian 2013, 21:15
    Slabitil

    Cum sa slabesc mai repede?

    6
    0

  • Baiat pe 18 Mai 2012, 17:47
    pffff

    Salut. Cred ca sunt singurul baiat de pe aici. Nu sunt metrosexual dar ma preocupa aspectul fizic si sanatatea. Am 21 ani 1.70 si 86 kg. Am facut 4 ani de sport,m'am lasat dupa varsta de 18 ani. La 18 ani aveam 1.70 si 72 kg, dupa 3 ani am cu 14 kg mai mult. Vreoun sfat ceva cum sa dau inapoi vreo 10 kg?

    0
    6

  • mihaela pe 12 Mai 2012, 13:08
    dieta

    am 26 de ani si 65 kg nu reusesc sa slabesc dupa mai multe diete reusesc 2 kg dupa pun repede inapoi

    2
    1

  • motoc pe 4 Mai 2012, 09:06
    slabit

    slabit =vointa ? si daca nu functioneaza sau are ale consecinte ? de ce nu au n succes dietele ?

    2
    3

  • motoc pe 4 Mai 2012, 09:05
    slabit

    slabit =vointa ? si daca nu functioneaza sau are ale consecinte ? de ce nu au n succes dietele ?

    1
    0

  • monyk pe 13 Ian 2012, 15:20
    dieta

    am 20 de ani si 1,69.am si o fetita de 3 ani,iar akm in ultimul timp am inceput sa ma ingras dar m-ai mult in zona abdomenului .ce pot face ,am tinut cateva diete m-ai drastice dar nu au ajutat la nimik,va rog fr sa-mi dat un sfta..va multumesc

    4
    1

  • nico pe 26 Iul 2011, 20:27
    sfat

    buna.ma numesc nico am 19 ani,1.65m si 67 kg.as vrea sa slabesc dar nu intotdeauna dietele drastice isi fac efectul.am tinut o dieta si dupa ,m-am ingrasat mai tare.ce pot sa fac? ast un ras urgent!va multumesc

    7
    7

  • cavaler gabriela pe 6 Ian 2011, 16:30
    vreau sa slabesc

    buna ziua am 36ani ,1.53m , 63 kg si grupa sangvina 01 ,as vrea sa-mi dai sfaturi cum pot sa ajung la o greutate mai acceptabila ,vreau sa stii ca am incercat tot felul de diete ,nu pot sa spun ca nu au dat rezultate , dar am pus la loc kg. intr-o perioada foarte scurta .va multumesc!

    15
    7

  • Misha pe 18 Dec 2010, 16:49
    Slabitul..."frumosul" de el!

    Am tot incercat si eu diverse diete...cu rezultate f.mici si surplus mare ulterior,la fel cum stiti si voi. am 1.72. 88 kg. sunt destul de inestetice pentru piele "tenetativele" fara maxima vointa de a finaliza problema kg. in plus, luati in calcul si acest lucru. va sfatuiesc sa faceti un consult endocrinologic si gineco., vedeti cauzele si apoi tratati efectele. scriu aceste randuri dupa ce am facut analize si am vizitat multi doctori, evident si dupa ce am lecturat cu placere cartea dnei. dr. Bilic, si ma aflu inaintea unei perioade cand imi dubla vointa si voi incepe o cura serioasa. Mult succes tuturor si multa sanatate! p.s. Kg.in plus = multe boli pe viitor.

    6
    7

  • raluca pe 5 Dec 2010, 18:06
    sfat pentru plinute

    dragele mele, am citit cateva dintre comentariile vostre si in mare parte m-am regasit.din fericire, pt mine lucrurile au inceput sa ia o turnura favorabila si daca tit ne-am intalnit aici o sa va si spun cum am reusit sa pierd 4 kg intr-o luna mancand de 5 ori pe zi.da, da, ati citit bine, de 5 ori pe zi.primul pas pe care l-am facut a fost sa imi procur cartea doamnei mihaela bilic "traiesc, deci ma abtin".al doilea pas a fost sa citesc totul de la a la z pentru a putea intelege si a face totul ca la carte.a urmat si pasul trei, renuntarea la factorii nocivi si servirea meselor dupa sfatul cartii si a sugestiilor de meniu pe care legasiti la sfarsit.eu mancam 3 mese pe zi si 2 gustari.cartea costa aproximativ sau chiar 50 de lei, dar merita toti banii.inca o mentiune de facut sau chiar vreo doua:eu sunt o plinuta din nascare si marele meu dezavantaj este inaltimea am 153 cm si 60 de kg.daca pentru unele fete kg in plus nu sunt vizibile pentru ca sunt ceva mai inalte, pentru mine un kg in plus este vizibil imediat.sunt mama, am nascut acum 1 an si 2 luni si dupa sarcina am ramas cu cele 4 kg de care va spuneam.imaginati-va cum aratam la 64 de kg, groaznic.sa nu credeti ca va fi usor, sa nu credeti ca va fi ieftin, dar pentru a arata bine si a fi sanatoase consider ca merita tot efortul.incercati sa va ajustati greutatea pentru voi, nu pentru barbatii sau iubitii vostri, deoarece a fi impacat cu tine insuti este cel mai bun lucru si iti confera acea incredere fara de care nu putem realiza nimic!va pup, si daca aveti nelamuriri va astept la dudauraluca2005@yahoo.com.

    4
    3

  • daniela pe 29 Nov 2010, 15:13
    sunt mamica de 4 luni si ma ingrasi pe zi ce trece

    sunt o mamica tanara de 22 de ani si am inaltimea 1.70 cm si 82kg va rog ajutatima dar intii de toate eu inca alaptez si nu stiu cum sa sa slabesu sunt foarte urata asa cu arat vreau o dieta pe masura crizei vreau sa ajung macar la vreo 65 de kg cum pot ajunge

    6
    5

  • mary pe 3 Nov 2010, 23:43
    buna

    sunt o mamica care alapteaza vreau si eu o dieta de la dumneavoastra care sa nu afcteze alaptarul am acumulat 30 kg in timpul sarcinii inainte aveam 49 acum 80 si chiar ma simt foarte greoaie va multumesc!

    2
    6

  • marya pe 14 Sep 2010, 21:20
    buna seara tuturor

    am citit articolul si toate comentariile dv ,dar am ramas foarte dezamagita ,majoritate comentariilor sint de strigat pentru ajutor nu am vazut insa nici un raspuns postat de aceasta doamna doctor ,poate ma insel eu si s-au primit in particular cea ce nu cred ,este la fel peste tot scriem si cerem fara a pasa cuiva de muritoarele de rind care nu au bani sa -si poata permite niste diete care sint luxuri (350-600lei pensie )ce sa cumperi ?cum sa imparti bani ?ar putea sa dea macar un raspuns de incurajare sa vedem ca ii pasa ciuva de noi ,dar la pasa de bani sa-si vinda produsele si atit .Imi cer scuze daca am suparat pe cineva chear nu am avut aceasta intentie dar asta-i adevarul chear daca-i dureros. Cu stima si respect toate cele bune si kg cit mai putine va doresc

    5
    7

  • ana pe 21 Aug 2010, 19:17
    buna

    in timp ce citeam mi a trecut prin minte ceva...HAIDETI SA FACEM CEVA IMPREUNA!sa ne ajutam reciproc:)...si eu la randul meu am probleme de greutate..am21 de ani 160 si 68kg.sunt depresiva,nu mi doresc s ies din casa,nu mai am chef sa ma aranjez...pentru cine vrea sa se alature,astept aici un comentariu:)

    9
    0

  • SIMONA pe 20 Aug 2010, 10:40
    DE CE NE COMPLEXAM?

    BUNA FETELOR¡DE CE NE COMPLEXAM NOI CU KG IN PLUS?SUNT CONVINSA CA PARTENERII NOSTRI DE CUPLU NU O FAC.EI SE SIMT BINE IN PIELEA LOR.EU AM 25 DE ANI SI AM 1,65M SI 60 KG.ACUM 3 ANI AVEAM 55 KG.VREAU SA SPUN CA M-AM INGRASAT FOATE MULT SI BRUSC 5 KG NU M-I SE PAR DELOC PUTINE,INSA EU STIU CAUZA.AM INCEPUT SA NU MAI TIN CONT DE CEEEA CE MANANC,CAT MANANC SI LA CE ORE O FAC.LUCRU PE CARE INAINTE DE CASATORIE NU-L FACEAM.PROBLEMA E CA EU MA VAD GRASA,IAR SOTUL MEU DE ASEMENEA IMI REPROSEAZA CA TOATA ZIUA MANANC.EL AVEA 130 KG LA 1,92M ACUM 3 ANI SI ACUM A SLABIT SI A AJUNS LA 95 KG NU A FACUT MARE LUCRU DOAR CA A MAI REDUS PORTIIILE DE MANCARE SI ALEARGA 1 ORA IN FIECARE ZI.IN REST MANANCA ORICE VA SPUN SINCER.DAR EU NU POT AVEA AMBITIA LUI,PE CARE EU O AVEAM INAINTE¡VA PUP¡

    3
    1

  • manole maria pe 13 Aug 2010, 19:01
    vreau sa slabesc

    am 24 ani 84kg,1.68m,si am incercat o cura cu supa de varza am slabit dar dupa ce am inceput sa mananc normal am pus la loc ce rteteta ati avea pt mine"?astept raspuns.va multumesc

    4
    2

  • laryisa pe 23 Iun 2010, 13:20
    sunt un fel de a spune disperataaaaaaaaa!!!!!!!!!

    am 30 de ani 1,72 inaltimea si 140 de kg nu stiu daca se datoreaza faptului ca la 21ani am intrat la menopauza dupa nastere (gresela medicului ginecolog) viata mea este data peste cap nu pot sa spun ca nu am nici o vina ca maninc corect dar totusi maninc normal nu exagerat as vrea si eu sfaturi am nevoie de ajutor multumesc

    2
    2

  • bunescu pusa pe 7 Iun 2010, 10:53
    cura de slabire

    as vrea si eu o cura de slabire care sa dea roade am incercat mai multe dar niciuna nu a schimbat nimic in greutatea mea de 80 kg la o inaltime de 1,60 m . nu mananc mult si nici gras dar am ore neregulate din cauza serviciului va multumesc.

    4
    4

  • Dana Mihaela pe 18 Apr 2010, 19:19
    Buna ziua!

    Am 30 ani,1,67 inaltime si 70 kg.Tot ce-mi doresc de aproape 10 ani,este sa slbesc,sa ajung dinou la 55 kg.Am incercat tot felul de diete,nu ma ajuta niciuna.Eu sunt foarte pofticioasa si din cauza aceasta nu ma pot abtine de la ceea ce-mi place cel mai mult,"cartofii prajiti".Imi plac asa mult incat am avut o perioada de cativa ani in care manca un castron mare cu varf doar eu.Desi am luni de zile de cand mananc sanatos nu am renuntat la cartofi.Ce-i drept nu mai mananc asa multi si mananc doar sambata.Mi-e foarte greu sa renunt la cartofii prajiti.Am de slabit 15 kg pana se incalzeste afara si dimineata.Nu ma mai incape nimic din pacate,iar eu nu am posibilitate de ami schimba garderoba.Ce sfat imi dati?Multumesc!

    2
    0

  • irina pe 26 Mar 2010, 22:16
    Dieta (in special pentru Maria)

    Incercati sa tineti o saptamana dieta pe care v-o recomand si veti vedea rezultatele. In primul rand, incercati sa mancati cat mai natural si sa excludeti aproape tot ce este in fabricat in comert. 1. NU consumati zahar sau miere absolut deloc! (indulciti orice cu zaharina), acest lucru este esential si trebuie respectat cu strictete, nu aveti voie sa mancati nimic ce contine zahar. Greseli frecvente: 3 in 1, iaurt cu fructe,batoane de slabit, cereale fitness sau alte cereale indulcite orice fel de sucuri in afara de cele light. 2. NU consumati alcool! Nici o picatura, ingrasa extraordinar de mult. 3. NU mancati fructe. Puteti manca un mar sau un kiwi pe zi, dar nu mai mult. * Cand simtiti ca innebuniti daca nu mancati ceva dulce(si veti simti, cu siguranta) preparati'va o limonada indulcita bine cu zaharina,beti un pahar de cola light, mancati o bomboana fara zahar(solano, orbit)mancati un fruct f dulce(curmale, smochine, prune uscate dar atentie! in cantitate f mica deoarece sunt f calorice) 4. NU consumati niciun fel de carbohidrati la masa de seara(paine, cartofi, orez). 5. NU mancati absolut nimic prajit. Nu mancati mancaruri gatite de altcineva. NU mancti chiftele, sarmale, ardei umpluti. 6. NU RENUNTATI!!! 7. NU mancati fasole, mazare. 8. Nu mancati mezeluri!(puteti manca o felie de sunca slaba, un crenvurst, putin pateu slab caloric ). 9. Nu mancati cascaval sau smantana. 10. NU mancati covrigei, salatini, niciun fel de produs de patiserie. 11. NU mancati guma decat foarte rar. Probabil ca va intrebati ce sa mancati? 1.Mancati des, dar mancati mancare, nu ciuguliti. 2. Voi incepe cu seara pt ca este foarte simplu: mancati gratar cu salata. (piept de pui la gratar, peste, orice fel de carne slaba la cuptor). 3. Daca doriti sa alternati masa de seara, mancati carne si legume(amestec mexican, legume la gratar, ciuperi(sunt f dietetice), rosii(se folosesc in multe cure de slabire)) 4. Un studiu a dovedit ca persoane care consuma lactate in timpul dietei slabesc cu 20% mai mult decat celelate. 5. Consumati lactate!!! Mancati in fiecare zi lapte, iaurt, branza slaba(nu e cazul sa alegeti cele mai degresate lactate si sa ajungeti sa le consumati cu scarba) 6. Introduceti carbohidratii in masa de dimineata si pranz!!! Painea, cartofii, orezul, aceste alimente pe care dvs le excludeti atunci cand tineti dieta NU ingrasa! Este esential sa asociati mancarea cu o felie de paine dimineata, la pranz puteti manca orez sau cartofi fierti sau la cuptor dar nu in cantitati mari. 7. Mancati cat mai multe legume! 8. Beti apa, plata sau minerala, ceaiuri, limonada, sucuri light. 9. Cand nu aveti cum sa mancati sanatos si preparat de dvs.,nu faceti greseala e a manca ceva din comert(cornuri, sticsuri, grisine!). Mancati un pumn de alune, migdale sau fistic, acestea desi au f multe calorii sunt sanatoase, necesare organismului(nimeni nu poate trai fara grasimi) si foarte satioase! Veti vedea ca senzatia de foame va disparea pentru cel putin 2 ore. 10. NU RENUNTATI. Probabil ca deja aveti ceva de obiectat dupa ce ati citit, eu nu am scris aceaste sfaturi ca sa va conving de ceva, va rog sa va convingeti singure. Inercati o saptamana sa tineti cont de aceste reguli cu strictete si trimiteti'mi si mie rezultatul la adresa irinutza9@yahoo.com

    4
    0

  • irina pe 26 Mar 2010, 21:38
    Totul va fi bine

    Constat ca foarte multe mesaje incep cu un strigat de ajutor. Este incredibil cat rau ne poate face prezenta kilogramelor in plus. Sunt una dintre fericitele persoane care a reusit sa slabeasca. Si voi puteti! In primul rand, renuntati la ideile prostesti de a lua pastile de slabit sau a crede in diete minune in care se pierd zeci de kg in cateva saptamani. Veti primi si reversul medaliei, veti reusi sa va dati metabolismul peste cap, mai mult decat este deja si va veti ingrasa de 3 ori mai mult. Am slabit prin cartea scrisa de dr. Mihaela Bilic. Va rog sa o cititi si dvs. Probabil ca va asteptati la vreo reteta minune. Nu este vorba despre asa ceva. Este vorba despre informarea noastra, a celor care vrem sa slabim(urmez un regim de mentinere, merg la sala de 3 ori pe saptamana si nu fac des excese). Cate dintre voi stiu ca fructele ingrasa? Cine stie ca painea nu ingrasa? Nu va vine sa credeti? Faceti un test.

    6
    1

  • Gabi pe 21 Mar 2010, 21:07
    sunt grasa

    am 40 de ani am ramas la menopauza de 5 ani si de atunci am pus 25kg nu mananc gras, merg la sala dar nu am nici un rezultat dati-mi un sfat .Multumesc.

    7
    0

  • Ioana pe 11 Mar 2010, 12:41
    Intrebare

    Buna ziua, Incerc sa respect dieta doamnei dr.sunt f bune sugestiile de meniuri,dar........nu slabesc.Aceste reguli sunt valabile pt cei care vor sa slabeasca,sau sa se mentina? Eu am 39 ani,165 cm si 59 kg,vreau sa slabesc macar 2 kg,dar nu reusesc.... Va multumesc!

    6
    0

  • Olimpia pe 3 Mar 2010, 14:01
    Cum poate fi contactata dr.Mihaela Bilic?

    Va rog ajutati-ma sa gasesc nr.telefon si/sau adresa de e-mail unde pot sa o contactez pe dr. Mihaela Bilic. Va multumesc,

    7
    0

  • Olimpia pe 3 Mar 2010, 13:57
    Cum poate fi contactata dr.Mihaela Bilic?

    Va rog ajutati-ma sa gasesc nr.telefon si/sau adresa de e-mail unde pot sa o contactez pe dr. Mihaela Bilic. Va multumesc,

    8
    0

  • Maria pe 28 Feb 2010, 16:08
    Vreau sa slabesc

    Buna Nu stiu daca cineva imi va lua in serios acest mesaj insa imi doresc sa slabesc am 24 ani ,1.63 inaltime,incerc sa gasesc un nutritionist insa daca ma puteti ajuta cu niste sfaturi v.as fi recunoscatoare(contra cost).Am incercat sa alerg - ma dor inchieturile in urmatoarele zile (foarte rau),am incercat sa nu mannc grasimi (fara rezultat insa si in acest moment nu mananc paine decat foarte rar si evit mancarea grasa) am incercat sa nu mananc (am probleme de concetrare ma simt slabita si parca am o senzatie de "tremur") fac abdomene (am un chist ovarian si in urmatoarele zile ma doare burta) am putina butica insa problema este la picioarea sunt groase si imi este greu si nu stiu cum sa reusesc sa slabesc imi este teama sa urmez o reteta luata dupa net din cauza reactiilor adverse , adeseori imi simt manile si picioarele umflate ...etc. PS.Ajutatima va rog ,sunt dispusa sa plateasc.

    3
    1

  • diana pe 5 Feb 2010, 20:32
    vreau sa imi schimb stilul de viata

    buna! am 17 ani si 60 de kg...nu imi place cum arat si as vrea sa slabesc maxim 10 kg .cum as putea ajunge la greutatea visata?

    2
    0

  • raluca pe 14 Ian 2010, 18:58
    sfat

    As vrea sa pierd 5 kg. Am mai tinut dieta cu care am dat jos 17/18 kg, apoi am mai sarit calul si kg s-au adaugat. Ce sa mai fac? Am citit cartea Mihaelei Bilic si tot ce scrie ea acolo eu deja stiam de la medicul meu nutritionist. Mi-au placut foarte mult sugestiile de meniuri, dar acele sugestii sunt pentru cei care vor sa slabeasca sau care vor sa se mentina. Asta nu am inteles.

    1
    0

  • loryy pe 26 Nov 2009, 23:37
    slabire

    as dori si eu un sfat de la dna doctor,ce sa fac sa nu mai am asa pofta de mancare seara? eu lucrez in 2 schimburi, si cand vin acasa parca nu am mancat nimic toata ziua ,asa ma simt.va rog ajutati-ma,m-am ingrasat foarte mult,de la 57kg acum 2 ani acum am ajuns la 75kg la o inaltime de 1,72m.

    2
    0

  • corina pe 15 Nov 2009, 15:54
    sfaturi

    Buna ziua! Am inteles ca d-na Dr. Bilic s-a mutat in Bacau. As dori sa stiu si eu adresa dumneai de la cabinet sau un numar de telefon la care as putea sa o contactez. multumesc mult!

    2
    0

  • ciprian pe 27 Oct 2009, 08:23
    cerere

    sunt din bacau si doresc o consultatie la doamna doctor MIHAELA BILIC si nu stiu cum sa o contactez, sper sa ma puteti ajuta

    3
    0

  • otilia pe 14 Sep 2009, 21:01
    sfaturi

    ajutoooooor!!!!!!!!!!!buna.ma numesc otilia am 24 de ani si am un munte de kg in plus.sunt in prima zi de dieta,dar,trebuie sa recunosc nu cred ca voi reusi s-o duc pana la capat.de ce?NU AM VOINTA.cum reusesc oare sa-mi recapat vointa???????multumesc

    2
    0

  • baltag liliana pe 3 Iul 2009, 21:38
    sfaturi

    draga mihaela ma numesc liliana am 38 de ani si 72 kg am incercat toate dietele te rog ajutama cu multumiri liliana

    3
    0

  • Stanca Mihaela pe 28 Apr 2009, 11:15
    Dieta

    buna ziua, an 47 de ani, o inaltime de 1,56 si o greutate de 65 kg(acum)in urma cu 2 ani aveam o greutate de 80 kg. Am reusit sa slabesc 15 kg prin simplu fapt ca am redus fainoasele, grasimile dulciurile(oricum nu sunt o impatimita a lor) si nu mai maninc dupa ora 17. Am tinut acest regim foarte strict si nu pot sa spun ca m-am infometat. Acum respect in continuare acest regim, doar ca uneori se mai intimpla sa mai pisc cite ceva dupa ora 17, oricum nu mai tirziu de 19.Pot sa spun ca sin din vedere medical si psihic ma simt bine, teama mea este aceea ca nu stiu daca respectind in continoare acest program o sa ma mentin sau ar trebui sa schimb ceva. Este foarte adevarat ca nu fac foarte multa miscare, ma limitez mai mult la plimbari in aer liber. Am uitat sa mentionez ca ma confrunt cu un hipotiroidism ptr. care fac tratament(L-tiroxina). Astept cu mult interes sfaturile d-voastra. Va multumesc

    2
    2

  • carmen nitu pe 21 Apr 2009, 10:17
    cum pot sa slabesc?

    buna ziua, am 38 de ani, o inaltime de 1.67, si o greutate de 80kg. in sase luni am luat instantaneu 22kg. si nu stiu ce s-a intimplat cu organismul meu, incerc sa tin regim peste regim si tot felul de pastile pentru slabit,dau jos cite 7-10 kg. si le pun la loc. am nevoie de ajutor deoarece ma simt foarte rau din cauza aceasta , si am dureri de picioare.

    5
    2

  • valeria pe 14 Apr 2009, 14:06
    este corect?

    este corect k apa amestecata cu miere si otet de mere duce la slabirea rapida?

    4
    1

  • laura_feelings pe 10 Apr 2009, 13:28
    sfaturi

    Si eu am slabit urmand sfaturile doamnei doctor. Intr-adevar trebuie vointa si motivatie.

    3
    0

  • stefania pe 6 Apr 2009, 12:34
    vreau sa slabesc

    buna ziua...am si eu o problema.....am 16 ani, 1.65 si 74 de kilograme... as dori sa slbesc dar nu stiu cum..am incercat mai multe diete dar degeaba.. as dori si eu adresa cabinetului domnei doctor Mihaela Bilic si as dori sa mai stiu cam cat costa o consultatie...va multumesc!

    1
    0

  • lyly pe 4 Apr 2009, 22:15
    cura de slabire

    eu am burta cum as putea scapa de ea

    3
    1

  • alexa pe 2 Apr 2009, 13:30
    cura slabire

    De patru zile urmez o dieta de slabire care mi-a dat-o prietena,dieta contine 4 etape a cate 2 saptamani,pe langa cura fac si putin sport(bicicleta si mers pe jos) iar pe langa toate astea am introdus si niste pastile de slabit,as vrea s-o intreb pe doamna doctor daca este bine ca am inclus si pastilele acelea de slabit pe langa dieta........!!!???

    4
    0

  • rodica pe 2 Apr 2009, 02:01
    buna seara

    din tot sufletul meu va rog salvati-ma am suferit de o depresie in urma caruia am luat in greutate 28 kg in 16 luni tocmai am terminat tratamentul si ma simt bine dar sunt foarte nefericita pt felul in care arat nu mai ies din casa nu mai suport sa ma vad va rog ajutati-ma ca nu vreau sa cad iar in boala mea de care abea am reusit sa scap in 3 ani de chin cu lacrimi in ochi ma rog ca dumneavoastra sa fiti salvarea mea de la DUMNEZEU va sarut si numai bine

    1
    0

  • gili pe 31 Mar 2009, 14:57
    slabire

    as vrea sa stiu si eu cam cat costa consultatiile la d.na doctor bilic, si cam in cat timp se poate slabi la o ditea dea dumneaei.

    1
    0

  • csilla pe 26 Mar 2009, 12:22
    obezitate...

    In urma tromboflebitei, mi s-a impus sa slabesc... Tin o dieta recomandata de medicul nutritionist si, vreau sa spun ca, fara sport nu am rezolvat nimic.Un amanunt: nu am voie sport din cauza tromboflebitei. Am slabit...insesizabil: 3 kg in doua luni Ma apuca deznadejdea si disperarea, deopotriva.Problema obezelor e mult mai ampla, desi nu o recunoastem Factorul psihic...ne termina! Nu mai dormim noaptea si, fugim repede la frigider, ne vedem cele mai....dezgustatoare fiinte de pe lume,intr-un cuvant ne taiem singure craca de sub picioare Psihicul trebuie modelat! Trebuie ajutorul celor din jur pentru a ne induce MOTIVATIA!

    1
    0
Pagina « 1 2 3 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod